Μπλαχίν: «Οι παίκτες δεν τήρησαν το πλάνο στο τέλος»

Μπορεί η Ουκρανία να γιορτάζει, μετά τη σπουδαία νίκη 2-1 της εθνικής επί της Σουηδίας στην πρεμιέρα του Δ΄ ομίλου για το EURO 2012, με τα δύο γκολ του Αντρέι Σεβτσένκο, ωστόσο ο Όλεγκ Μπλαχίν θέλησε να κρατήσει... προσγειωμένους τους νεαρούς παίκτες του

Μπορεί η Ουκρανία να γιορτάζει, μετά τη σπουδαία νίκη 2-1 της εθνικής επί της Σουηδίας στην πρεμιέρα του Δ΄ ομίλου για το EURO 2012, με τα δύο γκολ του Αντρέι Σεβτσένκο, ωστόσο ο Όλεγκ Μπλαχίν θέλησε να κρατήσει… προσγειωμένους τους νεαρούς παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το οποίο απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής στο γκρουπ. «Δεν έχουμε σκεφτεί το παιχνίδι με τη Γαλλία. Δεν ξέρω αν θα αλλάξω την αρχική ενδεκάδα ή όχι» δήλωσε ο τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας για τον επερχόμενο αγώνα με τους “τρικολόρ” στο Ντόνετσκ και στη συνέχεια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα λάθη των παικτών του στην αναμέτρηση με τη Σουηδία, η οποία έχασε αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση στο τέλος του χθεσινού παιχνιδιού.
«Απογοητεύθηκα με την απόδοσή μας στα τελευταία λεπτά, επειδή οι παίκτες δεν τήρησαν το συμφωνημένο αγωνιστικό πλάνο» δήλωσε ο πρώην προπονητής των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ιωνικού και ΑΕΚ, ο οποίος συνηθίζει να ασκεί κριτική στους παίκτες του, και συνέχισε: «Πήραμε πλεονέκτημα από την ισοπαλία ανάμεσα σε Γαλλία και Αγγλία, αλλά πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντί τους για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε από τον όμιλο». Επίσης, ο άλλοτε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Ευρώπη εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι οι Σουηδοί συνέχισαν να αγωνίζονται όταν ο Έβχεν Σέλιν ήταν τραυματίας στο έδαφος και ο Ζλάταν Ιμπρϊμοβιτς συνέχισε την προσπάθειά του για να ανοίξει το σκορ. «Δεν έβγαλαν την μπάλα έξω, καθώς ο παίκτης μας ήταν ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο, και πέτυχαν γκολ. Αυτό δεν είναι ευ αγωνίζεσθαι» υπογράμμισε ο Μπλαχίν.
Από την πλευρά του, ο Σεβτσένκο συμφώνησε με τον προπονητή του ότι είναι σημαντικό να μην παρασυρθούν από την εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί μετά τη νίκη επί της Σουηδίας. «Δεν πρέπει να είμαστε σε κατάσταση ευφορίας. Έχουμε να δώσουμε ακόμη δύο αγώνες στον όμιλο» υπογράμμισε ο πρωταγωνιστής του χθεσινοβραδυνού αγώνα.
Από εκεί και πέρα, ο Σέρχι Ναζαρένκο δήλωσε για το δεύτερο γκολ του Σεβτσένκο πως «ξέραμε ότι οι Σουηδοί είχαν δεχθεί πολλά γκολ από στημένες φάσεις και δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό. Και απέδωσε μια φορά», ενώ ο Ανατόλι Τίμοσουκ κράτησε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια, καθώς υπογράμμισε: «Δεν περιμέναμε εύκολα παιχνίδια στη διοργάνωση και έχουμε ακόμη δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια να δώσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.