Ντι Νατάλε: «Θυμάμαι ακόμη το χαμένο πέναλτι»

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ισπανία δήλωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχάσει το χαμένο πέναλτι το 2008.

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ισπανία δήλωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχάσει το χαμένο πέναλτι το 2008. Ο επιθετικός της Ουντινέζε μπήκε στο παιχνίδι αντί του Μπαλοτέλι και στην πρώτη ουσιαστικά επαφή του με τη μπάλα βρήκε δίχτυα.

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ και για το γεγονός ότι το πέτυχα σχεδόν αμέσως μόλις μπήκα στο ματς. Ο Πίρλο έκανε εκπληκτική ενέργεια, μου έδωσε μια υπέροχη ασίστ και έπρεπε να τελειώσω σωστά τη φάση. Θυμάμαι ακόμη το χαμένο πέναλτι το 2008 οπότε αυτό το γκολ σήμερα ήταν ακόμη πιο όμορφο για μένα. Η Ισπανία έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές αλλά το ίδιο και η Ιταλία, γι’ αυτό έγινε ένα τόσο συναρπαστικό παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι βασικός ή αλλαγή, αρκεί να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όταν ο προπονητής αποφασίζει να μου δώσει την ευκαιρία», ήταν τα λόγια του Ντι Νατάλε μετά το τέλος της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.