Όλσεν: «Ζηλεύω την Ολλανδία»

Θαυμαστής της Ολλανδίας δήλωσε ο Μόρτεν Όλσεν, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για τον Β' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Θαυμαστής της Ολλανδίας δήλωσε ο Μόρτεν Όλσεν, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για τον Β’ όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Δανός τεχνικός τόνισε πως οι «οράνιε» είναι το φαβορί στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα του ομίλου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η Δανία θα παλέψει για το καλύτερο στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Όλσεν τόνισε: «Πρέπει να παραδεχθώ ότι ζηλεύω όταν βλέπω την Ολλανδία να αγωνίζεται. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και προφανώς είναι το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Δεν το λέω για να μεταφέρω το άγχος στην πλευρά τους, είναι δεδομένο. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Αν η Ολλανδία δεν κατακτήσει το τρόπαιο θα στενοχωρηθούν πολύ. Εμάς ο στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά δε θα είναι καθόλου εύκολο».

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε για την προηγούμενη συνάντηση των δυο ομάδων στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής: «Το παιχνίδι αυτό θα είναι τελείως διαφορετικό. Νομίζω ότι οι Ολλανδοί είναι πιο δυνατοί φέτος. Ο Ρόμπεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μαζί με τον Αφελάι είναι πολύ επικίνδυνοι από τα άκρα. Ακόμη υπάρχει ο Φαν ντερ Φάαρτ και ο Κάιτ, που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή».

Τέλος, ο Όλσεν τόνισε για τους Ολλανδούς: «Δεν είναι υπερόπτες. Απλά έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύουν στις δυνάμεις τους, είναι διαφορετικό αυτό. Όσον αφορά εμάς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.