Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Σβαϊνστάιγκερ

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο μηρό και έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση...

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής Γερμανίας ενόψει της έναρξης του EURO 2012, καθώς, λίγες ώρες μετά την άφιξη της αποστολής στο Γκντανσκ, όπου θα βρίσκεται η «βάση» των «πάντσερ», ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο μηρό και έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. «Το ιατρικό επιτελείο άναψε το πράσινο φως» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τιμ μάνατζερ της «νατσιονάλμανσαφτ», Όλιβερ Μπίρχοφ, και συμπλήρωσε: «Μπορεί να αρχίσει ξανά να προπονείται κανονικά».

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου απουσίασε από το φιλικό της περασμένης Πέμπτης με το Ισραήλ, καθώς είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό-«ενθύμιο» από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι. Πλέον, όμως, ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιόακιμ Λεβ, που είδε και τους 23 Γερμανούς διεθνείς να λαμβάνουν μέρος στη σημερινή προπόνηση, η οποία έλαβε χώρα στο γήπεδο του Γκντανσκ, παρουσία 11.000 φιλάθλων.

Η Γερμανία, η οποία έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1972, το 1980 και το 1996 (τις πρώτες δύο ως Δυτική Γερμανία), αναμετράται στις 9 Ιουνίου με την Πορτογαλία για τον Β΄ όμιλο, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία και τη Δανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.