Βρίσκει ρυθμό η Ισπανία (vid)

Τη δεύτερη νίκη στα ισάριθμα φιλικά είχε η Ισπανία την Τετάρτη, η οποία επικράτησε της Νότιας Κορέας με 4-1, στη Βέρνη.

Τη δεύτερη νίκη στα ισάριθμα τελευταία φιλικά πέτυχε η Ισπανία την Τετάρτη, η οποία επικράτησε της Νότιας Κορέας με 4-1 στη Βέρνη.  Οι «φούριας ρόχας» από την αρχή της αναμέτρησης έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τα τελικά του Euro 2012, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, αφού είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Ο Τόρες που είχε χάσει ήδη δύο ευκαιρίες στο ματς, κατάφερε στο 11 με ωραία κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να βάλει τους πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου οδηγούς στο σκορ.

Η Κορέα αντέδρασε και στο 43 με εκπληκτικό σουτ του Ντέο Κιμ έξω από την περιοχή έφερε και πάλι το ματς στα ίσα. Οι Ισπανοί θα μπορούσαν να είχαν πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, αλλά ο Μάτα στο 44′ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Τελικά το 2-1 πέτυχε ο Τσάμπι Αλόνσο στο 51′ με πέναλτι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καθόρλα με φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό 4-1 έγραψε ο Νεγρέδο στο 79′, ύστερα από έξοχη κάθετη μπαλιά του Σολδάδο.


Οι συνθέσεις:

Ισπανία: Ρέινα (80′ Κασίγιας), Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος (57′ Ντομίνγκεζ), Μονρεάλ, Καθόρλα (57′ Αντριάν), Νταβίντ Σίλβα, Τσάμπι Αλόνσο (66′ Σοριάνο), Μπενιάτ, Τόρες (57′  Νεγρέδο), Μάτα (57′ Σολδάδο)

Νότια Κορέα: Κιμ, Τσόι, Λι, Παρκ, Τσο, Τσεόλ (75′ Κιμ Σουνγκ), Κιμ Χεόν (46′ Κιμ Κουνγκ), Ναμ (64′ Τσι Γου), Γι (58′ Λι Γκουγκ), Σον (58’Παρκ), Γεόμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.