Ο Ντελ Μπόσκε θέλει “διψασμένους”

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε τόνισε πως το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι οι παίκτες της εθνικής Ισπανίας να εμφανιστούν διψασμένοι στα τελικά του Euro.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε τόνισε πως το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι οι παίκτες της εθνικής Ισπανίας να εμφανιστούν διψασμένοι στα τελικά του Euro. «Δεν θέλουμε ποδοσφαιριστές που θα είναι ικανοποιημένοι απλώς με την παρουσία τους στη διοργάνωση. Πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να ξεχωρίσουν σε αυτό το Euro. Αυτό το συναίσθημα πρέπει να έχουν» είπε ο Ισπανός εκλέκτορας.

Ο 62χρονος προπονητής δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας:  «Έχω καλό προαίσθημα, αλλά ξέρουμε ότι υπάρχουν δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Ελπίζω ότι θα πάμε καλά. Η σεζόν ήταν έντονη, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες» δήλωσε.

Και κατέληξε αναφερόμενος στο στυλ παιχνιδιού της Ισπανίας: «Στο Μουντιάλ έγινε κάτι συναρπαστικό, αφού στα ημιτελικά έφτασαν τέσσερις ομάδες που είχαν διάθεση να επιτεθούν. Με μεγάλη σεμνότητα και χωρίς να καυxιόμαστε, νομίζω ότι μπορούμε να αντιγράψουμε ότι κάναμε στο Μουντιάλ. Η Γερμανία που έχει σπουδαίους παίκτες ακολουθεί το δικό μας στυλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.