Πιστή στο ραντεβού της

Η Τσεχία διπλασίασε τις νίκες της επί του Μαυροβουνίου, το οποίο κέρδισε με 1-0 και εκτός έδρας και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τα τελικά του Euro 2012.

Η Τσεχία διπλασίασε τις νίκες της επί του Μαυροβουνίου, το οποίο κέρδισε με 1-0 και εκτός έδρας και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τα τελικά του Euro 2012. Η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ αν και δέχθηκε αρκετή πίεση από τους γηπεδούχους, «χτύπησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο και εξασφάλισε την πέμπτη διαδοχική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά την ανεξαρτητοποίησή της.
 
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γίρατσεκ στο 81′, κόβοντας τα πόδια των γηπεδούχων και «παγώνοντας» οριστικά το «Ποντ Στάντιον» στην Ποντογκόριτσα.
 
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μ. Μπόζοβιτς, Τζούζοβιτς, Ζβέροτιτς, Παβίτσεβιτς, Σάβιτς, Ντρίντσιτς, Β. Μπόζοβιτς (79′ Ντάλοβιτς), Βούτσινιτς, Νταμιάνοβιτς (76′ Βούκσεβιτς), Μπετσιράι (58′ Ντελίμπασιτς), Γιόβετιτς
 
ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Χούμπνικ, Σίβοκ, Κάντλετς, Γκέμπρε Σελασιέ, Πλασίλ, Ροσίτσκι, Πιλάρ (69′ Κολάρ), Γίρατσεκ, Πέκχαρτ (84′ Μπάρος), Ρέζεκ (60′ Πόσπεχ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.