Βίτεκ: «Πιστεύω στο θαύμα»

Ο παλαίμαχος στράικερ της Σλόβαν Μπρατισλάβας και της Εθνικής Σλοβακίας Ρόμπερτ Βίτεκ, τόνισε ότι πιστεύει στις πιθανότητες πρόκρισης της πρώην ομάδας του.

Ο παλαίμαχος στράικερ της Σλόβαν Μπρατισλάβας και της Εθνικής Σλοβακίας Ρόμπερτ Βίτεκ, τόνισε ότι πιστεύει στις πιθανότητες πρόκρισης της πρώην ομάδας του.

Η Σλόβαν αγωνίζεται απόψε στην Τούμπα για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ μετά το υπέρ της 1-0 στη Μπρατισλάβα και ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Σλοβακίας τόνισε στα τοπικά ΜΜΕ:

«Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50, παρ’ όλο που η Σλόβαν έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή στην Ελλάδα και η Σλόβαν δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά νομίζω ότι έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης απ’ όσες της έδιναν όλοι πριν από τα παιχνίδια. Η Σλόβαν έχει πλεονέκτημα ενός γκολ και μπορεί να το υπερασπιστεί παίζοντας αμυντικά. Μπορώ να πω ότι πιστεύω στο θαύμα. Θα ήταν ωραίο να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της το φθινόπωρο. Το εύχομαι στην ομάδα. Το γήπεδό της θα γεμίζει καθώς ο κόσμος θέλει να δει παιχνίδια των ομίλων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.