Πούκι: «Πρόκριση με τους οπαδούς μας»

Ο Τέεμου Πούκι δηλώνει ότι η Μπρόντμπι θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, για να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς μπροστά στον κόσμο της.

Ο Τέεμου Πούκι δηλώνει ότι η Μπρόντμπι θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, για να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς μπροστά στον κόσμο της.

Ο Φινλανδός άσος των αντιπάλων των «πράσινων» στα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έκανε δηλώσεις για τα προσεχή παιχνίδια στην εφημερίδα «Πράσινη». Αναλυτικά:

Για την τρομερή φόρμα που διανύει και για το αν αυτή οφείλεται στο νέο προπονητή:
«Όχι, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στην απόδοσή μου. Έχω αυτοπεποίθηση και ο τρόπος που παίζουμε μου ταιριάζει αρκετά. Αυτοί νομίζω είναι οι κυριότεροι λόγοι». 

Για το πώς περιμένουν την ατμόσφαιρα στη «Λεωφόρο» και αν θα τους επηρεάσει η ζέστη:
«Είχαμε μια ανάλογη εμπειρία απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν. Δεν ξέρω ποια ομάδα έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα, γιατί ακόμα δεν έχουμε παίξει με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα γνωρίζουμε πως θα υπάρχει αρκετή ζέστη, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να το διαχειριστούμε καλά». 

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην Αθήνα και αν αυτό τους ευνοεί:
«Αυτή τη σεζόν μας ταιριάζει καλύτερα να παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας. Έχουμε φανταστικούς οπαδούς που μας υποστηρίζουν από τις κερκίδες και δημιουργούν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και ίσως να το κάνουν λίγο πιο δύσκολο για τις ομάδες που έρχονται στην έδρα της Μπρόντμπι. Πιστεύω πως αν καταφέρουμε να κρατήσουμε ανοικτή την πρόκριση για το δεύτερο παιχνίδι, θεωρώ κι εύχομαι πως οι οπαδοί θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη». 

Για το συμπατριώτη και αντίπαλό του με τον Παναθηναϊκό, Ρόμπιν Λουντ:
«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι πάντα στην εθνική ομάδα και μου αρέσει πολύ σαν παίκτης. Πρέπει να τον προσέξουμε αρκετά και να μην τον αφήσουμε να βρει χώρους στη μεσαία γραμμή μας. Θα είναι ωραία που θα είμαστε αντίπαλοι, στείλαμε μηνύματα ο ένας στον άλλον αμέσως μετά την κλήρωση που μας έφερε αντιμέτωπους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.