Εφιάλτης στις Βρυξέλλες

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Βελγίου αποδείχτηκαν όνομα και πράγμα για την Εθνική Κύπρου, η οποία υπέστη συντριβή με 5-0 στις Βρυξέλλες για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Βελγίου αποδείχτηκαν όνομα και πράγμα για την Εθνική Κύπρου, η οποία υπέστη συντριβή με 5-0 στις Βρυξέλλες για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016.

Η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς δεν έδειξε κανένα έλεος στους ελλιπείς φιλοξενούμενους και είναι τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ουαλία και έναν από το δεύτερο Ισραήλ, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο σε σχέση με τις παραπάνω. Οι Κύπριοι είναι στην τέταρτη θέση, δύο πόντους πίσω από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Πάμπος Χριστοδούλου αντιμετώπιζε αρκετές απουσίες, ενώ η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, έχοντας ως κορυφαίο τον Φελαϊνί. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 21′ με πλασέ μέσα στην περιοχή, ενώ στο 35′ ο Μπεντέκε με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν και στα αποδυτήρια.

Στο 65′ ο Φελαϊνί με φοβερό πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αζάρ να πλασάρει για το 4-0. Το σκορ έκλεισε ο Μπατσουαγί και αυτός μέσα στην περιοχή δέκα λεπτά πριν το τέλος, έχοντας μπει στο ματς μόλις τρία λεπτά πριν.

Στα αξιοσημείωτα του ματς πάντως, η πρώτη συμμετοχή στην Εθνική Κύπρου για τον 17χρονο Γρηγόρη Κάστανο, που αγωνίζεται στην ομάδα Πριμαβέρα της Γιουβέντους.

Βέλγιο – Κύπρος 5-0
Γκολ:
21′, 66′ Φελαϊνί, 35′ Μπεντέκε, 67′ Αζάρ, 80′ Μπατσουαγί
ΒΕΛΓΙΟ (Βίλμοτς): Κουρτουά, Αλντερβέρελντ, Λόμπαρτς, Κομπανί, Φερτόνχεν, Βίτσελ, Ντε Μπράουνε, Φελαϊνί (69′ Φερέιρα-Καράσκο), Αζάρ (70′ Μέρτενς), Ναϊνγκολάν, Μπεντέκε (77′ Μπατσουαγί).
ΚΥΠΡΟΣ (Χριστοδούλου): Κίσσας, Κυριάκου, Μερκής, Λαϊφής, Αντωνιάδης, Λαμπάν (57′ Οικονομίδης), Νικολάου, Μακρίδης (84′ Κάστανος), Σωτηρίου, Μακρής (71′ Ελευθερίου), Μυτίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.