Ντιναμό Κιέβου: Δεν αποσύρεται τελικά ο Λουτσέσκου

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ξεκαθάρισε πως δε θα αποσυρθεί από την προπονητή και αναφέρθηκε στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Κίεβο, λόγω του πολέμου και ξεκαθάρισε πως δε θα αποσυρθεί και πως αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά, ο Λουτσέσκου δήλωσε στην «Sport-Express»: «Δούλεψα τρία χρόνια στην Ντίναμο και 15 συνολικά στην Ουκρανία και είπα “αρκετά”. Τώρα είμαι στο σπίτι μου, στο Βουκουρέστι. Αν τελείωσε η καριέρα μου; Είναι ψέμα. Έφυγα μόνο από την Ντινάμο Κιέβου αλλά δεν αφήνω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θέλω να βοηθήσω όλους όσοι με βοήθησαν, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να παίζουμε ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς, χωρίς οικονομική βοήθεια, χωρίς χορηγούς, χωρίς διαφήμιση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το να παίζουμε μόνο με τους Νέους της Ακαδημίας. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησα να διατηρήσω το ποδόσφαιρο στη ζωή μου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Θέλω να πω ακόμη μία φορά ότι δε θα επιστρέψω ποτέ για να δουλέψω στη Ρωσία. Μετά από αυτό που είδα με τα μάτια μου στην Ουκρανία, δεν τίθεται θέμα. Η Ρωσία είναι τρομοκρατία, θάνατοι και πόνος. Αυτή η χώρα μού στέρησε το δεύτερο σπίτι μου, το Ντόνετσκ, και ήθελα να μου πάρει το τρίτο σπίτι μου, το Κίεβο».

Επίσης, ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Να με θυμάστε ως έναν άνθρωπο που αγαπάει την Ουκρανία. Έχω δουλέψει εδώ στο Κίεβο με την Ντινάμο και είδα με τα μάτια μου όλη τη φρίκη του πολέμου που έφερε η Ρωσία. Δεν άφησα την ομάδα, έκανα προπονήσεις στους παίκτες μου ενώ ακούγονταν συναγερμοί για αεροπορικές επιδρομές και βοήθησαν να υπάρχει εκκένωση σπιτιών από τις οικογένειες των παικτών μου. Τα έζησα όλα αυτά από κοντά, οπότε πώς μπορούμε να μιλάμε για επιστροφή μου στη Ρωσία. Το πιο μεγάλο μου όνειρο τώρα είναι η ειρήνη και η ηρεμία στην Ουκρανία. Και η ασφάλεια των Ουκρανών, γεμάτα γήπεδα και ευημερία για αυτή την υπέροχη χώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.