Μοϊσάντερ: «Ερωτηματικό η Ελλάδα»

Ο Νίκλας Μοϊσάντερ δηλώνει πως η Ελλάδα αποτελεί ερωτηματικό γι' αυτόν, καθώς δεν γνωρίζει με ποιον ακριβώς τρόπο θα αγωνιστεί το βράδυ στο ματς του Ελσίνκι.

Ο Νίκλας Μοϊσάντερ δηλώνει πως η Ελλάδα αποτελεί ερωτηματικό γι’ αυτόν, καθώς δεν γνωρίζει με ποιον ακριβώς τρόπο θα αγωνιστεί το βράδυ στο ματς του Ελσίνκι.


«Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Έχει νέο κόουτς, έχασε το πρώτο ματς και έχει πίεση. Πρέπει να δούμε πώς θα επιλέξει να αγωνιστεί, επιθετικά ή με αντεπιθέσεις», ανέφερε ο παίκτης του Άγιαξ, τονίζοντας πάντως πως και η δική του ομάδα βρίσκεται υπό πίεση:


«Υπάρχει πίεση, αλλά είμαστε αρκετά έμπειροι και πρέπει να τη διαχειριστούμε. Είναι καλή μερικές φορές η πίεση. Το πιστεύουμε και ελπίζουμε πως το πιστεύει και όλη η Φινλανδία».


Ο Μοϊσάντερ τόνισε τέλος πως στόχος των Φινλανδών είναι να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα σε Ελλάδα και Ρουμανία: «Στα εντός έδρας παιχνίδια, ένας απολογισμός 4-6 πόντων θα ήταν καλός. Έχουμε δύο σερί ματς μέσα σε μερικές μέρες και πρέπει να κάνουμε καλή αποθεραπεία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.