Η έμπειρη και η πρωτάρα

Την έδρα της καλείται να εκμεταλλευτεί η Τσεχία, προκειμένου να αποκτήσει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Την έδρα της καλείται να εκμεταλλευτεί η Τσεχία, προκειμένου να αποκτήσει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ υποδέχεται την Παρασκευή (11/11) το Μαυροβούνιο, που εντυπωσίασε στην προκριματική φάση και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου πίσω απ’ την Αγγλία.
 
Με βάση την εμπειρία από τέτοιου είδους αναμετρήσεις, οι Τσέχοι είναι το φαβορί. Είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και γεμάτοι από συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις. Το Μαυροβούνιο από την άλλη, με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του, ψάχνει την πρώτη του παρουσία σε ένα Euro ως ανεξάρτητο κράτος.
 
Ο Πετρ Τσεχ θα υπερασπιστεί την εστία των γηπεδούχων, φορώντας μια ειδική μάσκα για να προστατεύσει τη μύτη του μετά το κάταγμα που υπέστη στο ματς της Τσέλσι με την Μπλάκμπερν. Ο Ρομάν Χούμπινκ αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου αδερφού του, Τόμας, στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ματεγιόφσκι θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του Χούμπσμαν στο κέντρο.
 
Για τους Μαυροβούνιους, που θα κοντραριστούν πρώτη φορά με τους Τσέχους, επιστρέφει ο Μπράνκο Μπόσκοβιτς, ενώ αντίθετα εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Μάρκο Μπάσα. Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν τα. περισσότερα από την τριάδα Βούκσεβιτς, Γιόβετιτς, Βούτσινιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.