Φιλικό με την Κροατία η Κύπρος

Η εθνική ομάδα της Κύπρου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Κροατίας σε φιλικό παιχνίδι, στις 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά για το Euro 2016.

Η εθνική ομάδα της Κύπρου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Κροατίας σε φιλικό παιχνίδι, στις 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά για το Euro 2016.

H επίσημη ανακοίνωση από την Κυπριακή ομοσπονδία αναφέρει: «Δυνατό φιλικό για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της για τα προκριματικά του EURO 2016 με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Η Εθνική μας θα παίξει εκτός έδρας στις 4 Σεπτεμβρίου με την Κροατία και από την Κροατία, θα μεταβεί στη Βοσνία για τον επίσημο αγώνα της ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 9 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας Κροατίας – Κύπρου θα γίνει στην πόλη Πούλα, στο γήπεδο «Aldo Drosina», χωρητικότητας 9.200 θεατών.

Η Κροατία συμμετείχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο με απολογισμό δύο ήττες με σκορ 3-1 από τη Βραζιλία και το Μεξικό ενώ νίκησε με 4-0 το Καμερούν. Στα προκριματικά του EURO 2016, η Κροατία συμμετέχει στον 8ο όμιλο και αρχίζει τις υποχρεώσεις της επίσης στις 9 Σεπτεμβρίου, υποδεχόμενη τη Μάλτα. Ο αγώνας με την Κροατία θα είναι ο τρίτος φιλικός για την Εθνική Κύπρου μέσα στο 2014 αφού, είχαν προηγηθεί οι αγώνες με τη Βόρειο Ιρλανδία (0-0 στο ΓΣΠ το Μάρτιο) και με την Ιαπωνία (1-0 το Μάιο στη Σαϊτάμα).»



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.