Η Μεγάλη Παρασκευη του Σωτήρη

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος
Το novasports.gr σας μεταφέρει όλο το χρονικό της Μεγάλης Παρασκευής του Σωτήρη Νίνη. Από την χαρά του εκπληκτικού γκολ στην λύπη του οδυνηρού "κρακ" ενός κομμένου χιαστού κι εν συνεχεία στην ταλαιπωρία στους δρόμους του Τελ Αβίβ.

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος
Το novasports.gr σας μεταφέρει όλο το χρονικό της Μεγάλης Παρασκευής του Σωτήρη Νίνη. Από την χαρά του εκπληκτικού γκολ στην λύπη του οδυνηρού “κρακ” ενός κομμένου χιαστού κι εν συνεχεία στην ταλαιπωρία στους δρόμους του Τελ Αβίβ.

Το παιχνίδι στο Μπλούμφιλντ μόλις είχε τελειώσει και ο Σωτήρης Νίνης έφυγε από το γήπεδο μετά του γιατρού της Εθνικής κύριου Χριστόπουλου με προορισμό ένα κρατικό νοσοκομείο. Η ανάγκη για μαγνητική τομογραφία ήταν μεγάλη ώστε να εξακριβωθεί τί τρέχει με το πόδι του, μιας και το γόνατο δεν είχε πρηστεί ιδιαίτερα, γεγονός όχι και τόσο σύνηθες για το μέγεθος ενός τέτοιου τραυματισμού.

Δυστυχώς όμως από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου το “εβραϊκό Σάββατο” δεν επιτρέπει στους πιστούς να επιδίδονται σε οποιαδήποτε είδους εργασία. Το νοσοκομείο το οποίο εν πολλοίς θύμιζε κάποιο ελληνικό που εφημερεύει, δεν είχε ορθοπεδικό γιατρό εκείνη την ώρα (περίπου 7.30) και έπρεπε να περιμένουν ως τις 11 για να έρθει κάποιος, πράγμα που δεν ήταν δυνατό να συμβεί.

Έτσι άμεσα αναχώρησαν από το κρατικό νοσοκομείο με προορισμό ένα ιδιωτικό κέντρο που διαθέτει μαγνητικό τομογράφο (τέσσερις έχει όλο το Τελ Αβίβ). Όταν έφτασαν εκεί, πάλι δε βρήκαν γιατρό. Εν τέλει με την ώρα να έχει περάσει αρκετά ο Νίνης υποβλήθληκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας εστάλησαν στο σπίτι του γιατρού της ιδιωτικής κλινικής. Εκείνος επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Εθνικής αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και δυστυχώς τα νέα που τους μετέφερε δεν ήταν ευχάριστα για την “Μπαλαδόφατσα”του ελληνικού ποδοσφαίρου…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.