Από Λονδίνο, Τελ Αβίβ ο Μπεναγιούν (vid)

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Άρσεναλ ο Γιόσι Μπεναγιούν πανευτυχής έφτασε στο Τελ Αβίβ για την κρίσιμη μάχη του Ισραήλ με την Ελλάδα.

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος
Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Άρσεναλ ο Γιόσι Μπεναγιούν πανευτυχής έφτασε στο Τελ Αβίβ για την κρίσιμη μάχη του Ισραήλ με την Ελλάδα. Τα novasports.gr  βρέθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των κανονιέρηδων:

«Είμαι ευτυχής για την ευκαιρία που μου δόθηκε, είναι μια πρόκληση για μένα και όταν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την εθνική ομάδα θα γυρίσω στην Αγγλία καθώς ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Στην ψυχλογία μου δε μετράει η μεταγραφλη μου καθώς καθώς και στα προηγούμενα παιχνίδια με την εθνικλη ήμουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Τσέλσι. Οπότε είναι το ίδιο τώρα που πήγα στην Άρσεναλ.

 Η εθνική ομάδα δεν πρέπει να βασίζεται σε μένα, έχει έντεκα παίκτες, είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο, και παρότι  έχουμε και νεανική ομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας.

 Θέλουμε τρεις νίκες ακόμα αλλά το πιο κρίσιμο από όλα τα ματς είναι το αυριανό με την Ελλάδα. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τον νικήσουμε. Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια χωρίς μεγάλα λόγια ο Τύπος έλεγε ότι πρέπει να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Τώρα που εκφράζουμε αυτή την αυτοπεποίθηση, ο Τύπος λέει ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκρατημένοι.  Όμως αυτή είναι η πραγματικότητα, εμείς το πιστεύουμε.

Δεν ξέρω πως θα πάει το παιχνίδι, αν θα αρχίσουμε καλά. Την Ελλάδα την βολεύει και η ισοπαλία γι’ αυτό εμείς είμαστε που πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να σπρώξουμε γρήγορα τη μπάλα στην επίθεση. Πρέπει όμως ο κόσμος να έχει υπομονή, ακόμα κι αν βρεθούμε πίσω στο σκορ. Δεν έχει σημασια με πόσους επιθετικούς θα παίξουμε, αν έχουμε επιθετικούς προσανατολισμούς στην ομάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα με ταλέντο, αλλά παράλληλα μιλάμε και συμβουλεύουμε τα νέα παιδιά.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.