Kιν: «Μπροστά στον Ο’ Νιλ είμαι η Μητέρα Τερέζα»!

Ο Ρόι Κιν διαβεβαιώνει τους συμπατριώτες του ότι δεν θα έχει τον ρόλο του «σκληρού» στο ομοσπονδιακό τεχνικό τιμ της Ιρλανδίας, καθώς υπάρχει ο ακόμα σκληρότερος Μάρτιν Ο' Νιλ!

Ο Ρόι Κιν διαβεβαιώνει τους συμπατριώτες του ότι δεν θα έχει τον ρόλο του «σκληρού» στο ομοσπονδιακό τεχνικό τιμ της Ιρλανδίας, καθώς υπάρχει ο ακόμα σκληρότερος Μάρτιν Ο’ Νιλ!

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσελήφθη στον ρόλο του βοηθού του Ο’ Νιλ στην Εθνική Ιρλανδίας και στην πρώτη του συνέντευξη στα ΜΜΕ της χώρας εν’ όψει του αγώνα με τη Λετονία την προσεχή Παρασκευή, τόνισε ότι μπροστά στον νέο ομοσπονδιακό ο ίδιος μοιάζει με τη…Μητέρα Τερέζα!

«Θα πρέπει να έχω τον ρόλο του…καλού αστυνομικού σε σχέση με τον Μάρτιν. Δεν τον ξέρετε καλά όσο τον ξέρω εγώ. Με κάνει να μοιάζω σαν τη Μητέρα Τερέζα!», είπε ο Κιν, απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο Ο’ Νιλ πήρε ρίσκο βάζοντάς τον δίπλα του, καθώς είναι γνωστός για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο.

«Σοβαρά τώρα, ο Μάρτιν δεν χρειάζεται να με ”ημερέψει”. Δεν είμαι ζώο, αλλά άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά και να πιέζω τους ανθρώπους. Έχω κάνει λάθη σε μία-δύο περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά γενικά πιστεύω ότι έχω κάνει σωστές κινήσεις», συνέχισε τις δηλώσεις του ο Ιρλανδός.

«Είμαι πολύ απαιτητικός, δεν συμβιβάζομαι με τη δεύτερη θέση. Τη μέρα που δεν θα έχω πάθος με το ποδόσφαιρο τότε θα σταματήσω να ασχολούμαι», κατέληξε ο Κιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.