2ος όμιλος: Το καθήκον της η Τσεχία

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Τσεχία στο Τα Κάλι, συντρίβοντας με 4-1 τη Μάλτα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν το "τρίποντο" που διατηρεί τις ελπίδες τους για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Τσεχία στο Τα Κάλι, συντρίβοντας με 4-1 τη Μάλτα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν το “τρίποντο” που διατηρεί τις ελπίδες τους για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χούμπσμαν (3′), Λάφατα (33′), Βάτσλαβ Κάντλετς (51′) και Πέκχαρτ (90′) σκόραραν για τους Τσέχους, ο “συνήθης ύποπτος”, Μιφσούντ, σημείωσε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους. Η Τσεχία έφτασε στους 12 βαθμούς στον 2ο όμιλο και δικαιούται να ελπίζει μέχρι το φινάλε.

Την τελευταία αγωνιστική θέλει σίγουρα νίκη επί της Βουλγαρίας εκτός έδρας και συνδυασμό αποτελεσμάτων, οπότε το έργο της προφανώς δεν είναι και το πιο εύκολο.

ΜΑΛΤΑ (Γκεντίν): Χάμπερ, Καρουάνα (57′ Άγκιους), Ντίμεκ, Αλ. Μούσκατ, Καμιλέρι (80′ Π. Φένεκ), Φάιλα (87′ Ρ. Φένεκ), Μπρίφα, Μίντοφ, Μιφσούντ, Κοέν, Ρ. Μούσκατ

ΤΣΕΧΙΑ (Πέσιτσε): Τσεχ, Σίβοκ, Σουτσί, Μ. Κάντλετς, Πλασίλ, Χούμπσμαν, Ράιτοραλ, Ντόκαλ, Χούσμπαουερ (90’+3′ Βάνεκ), Λάφατα (85′ Γίρασεκ), Β. Κάντλετς (74′ Πέκχαρτ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.