Ρέντινγκ: Αγανακτισμένοι οι οπαδοί της, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο

Στο αμήν έχουν φτάσει οι οπαδοί της Ρέντινγκ με τη διοίκηση της ομάδας και ο λόγος είναι η οικονομική κατάσταση του συλλόγου που παραπαίει.

Ο αγώνας μεταξύ της Ρέντινγκ και της Πορτ Βέιλ για τη League One διακόπηκε στο 20‘, όταν οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενοι για τη διοίκηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της ομάδας εισέβαλαν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί στο 20ο λεπτό με το σκορ στο 0-0. Αυτή δεν ήταν η μόνη αντίδραση των φιλάθλων που λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι, πέταξαν μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο.

Ο λόγος είναι η οικονομική κατάσταση του συλλόγου που δεν είναι καλή, γεγονός που οδήγησε σε αναρίθμητες απολύσεις στο προσωπικό της.

Ταυτόχρονα, αποχώρησαν οι βοηθοί προπονητή, Άντριου Σπαρκς και Έντι Νιεζβιέσκι, έφυγαν μέλη της ακαδημίας, όπως και άνθρωποι που ασχολούνται με τη διατροφή των ποδοσφαιριστών, ενώ η ομάδα αδυνατεί να καλύψει πλέον την διαμονή μίας νύχτας σε ξενοδοχείο σε όλα τα μέλη της.

Η Ρέντινγκ με ανάρτησή της αναφέρει ότι καταλαβαίνει τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά τους ζητά να αποχωρήσουν από το γήπεδο, λόγω κινδύνου για βαριά καμπάνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.