Ποδόσφαιρο Γυναικών: Αλλαγή προπονητή σε Παναθηναϊκό και ΡΕΑ

Σε αλλαγές στην τεχνική τους ηγεσία προχώρησαν οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και της ΡΕΑ.

Σε αλλαγές στην τεχνική τους ηγεσία προχώρησαν οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και της ΡΕΑ.

Οι Πράσινοι προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Χαραλαμπίδη και προσέλαβαν τον Δημήτρη Ρούβαλη στη θέση του, ενώ ο κρητικός σύλλογος ανακοινώse τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κυριακόπουλο, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Νέος προπονητής στον ΑΟ ΡΕΑ είναι πλέον ο Στέλιος Κοζανίδης.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τεχνικό Δημήτρη Ρούβαλη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος ανακοίνωσε άμεσα τη νέα τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που πιάνει δουλειά από σήμερα.

Ο Δημήτρης Ρούβαλης είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας και έχει να επιδείξει αρκετά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και είναι υπό αξιολόγηση το δίπλωμα Α ενώ είναι πιστοποιημένος αναλυτής ποδοσφαίρου απόφοιτος του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης και του Κέντρου Δία βίου Μάθησης του Α.Π.Θ., καθώς και αντίστοιχης ισπανικής σχολής.

Έχει δύο μεταπτυχιακά Sports Management στο εξωτερικό και έχει διατριβή στα ηγετικά μοντέλα προπονητικής.

Το προπονητικό βιογραφικό του έχει ως εξής:

2018-2021 Άγιαξ Ταύρου- Υπεύθυνος ακαδημιών

2021-2023 Καλλιθέα -Βοηθός προπονητή Κ20 και αναλυτής

2023 Οδυσσέας Μοσχάτου (Γ) -Προπονητής

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο νέος κόουτς ανέφερε «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα που είμαι πλέον στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Συλλόγου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπαίνει και να κερδίζει σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται και πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Παράλληλα στο τεχνικό τιμ εντάσσεται και η Γαβριέλα Συμεωνίδη ως γυμνάστρια. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει μεταπτυχιακά στην πρόληψη- αποκατάσταση και στη φυσιολογία της άσκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί ως παίκτρια στον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ και τη Ροδόπη 87΄ ενώ έχει δουλέψει και στην αποκατάσταση της Κ19 του ΟΦΗ. Επιπλέον ήταν βοηθός στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη στα γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου”.

Η ανακοίνωση του ΑΟ ΡΕΑ:

“Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Στέλιο Κοζανίδη, ο οποίος θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Ανδρέα Δρυγιαννάκη.
Στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας θα βρίσκεται εφεξής ο Στέλιος Κοζανίδης, ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες στο κορυφαίο επίπεδο. Για 25 χρόνια υπηρέτησε το άθλημα ως παίκτης, φορώντας τη φανέλα πολλών ιστορικών ομάδων σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, σημειώνοντας πάρα πολλές επιτυχίες και πολλά, πολλά γκολ. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2016, αναλαμβάνοντας ομάδες σε Γ’ Εθνική Ανδρών και Α’ ΕΠΣΡ και ενώ είχε προτάσεις από υψηλότερο επίπεδο δεν ήθελε να αφήσει την οικογένεια του και το αγαπημένο του Ρέθυμνο. Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα υπηρετήσει το ποδόσφαιρο Γυναικών, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες, αλλά και να συντελέσει και εκείνος στην ανάπτυξη του στην πόλη μας.
Η Ρ.Ε.Α. καλωσορίζει τον Στέλιο Κοζανίδη στην «παΡΕΑ» της και του εύχεται καλή αρχή, υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Σ. ΚΟΖΑΝΙΔΗ
Ο Στέλιος Κοζανίδης γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1973 στη Γαρίπα Ηρακλείου και είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητών ποδοσφαίρου UEFA Α’.
Το 2016 ξεκίνησε την προπονητική του πορεία αναλαμβάνοντας την τεχνική καθοδήγηση του Άρη Ρεθύμνου, τη σεζόν 2017-18 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε Κεραυνό και ΑΟΝ Αστέρα. Στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19 δούλεψε στη Γ’ Εθνική με την Επισκοπή ως άμεσος συνεργάτης του Γ. Λυρώνη, ενώ τη σεζόν 2019-20 ξεκίνησε στον ΠΑΟ Κρουσώνα και το Νοέμβριο μετακόμισε στον Ερμή Ζωνιανών, όπου και παρέμεινε τη σεζόν 2020-21. Έπειτα ανέλαβε προπονητής της Μικτής ΕΠΣΡ, ταυτόχρονα με την παρουσία του στον πάγκο του Ποσειδώνα Γερανίου. Τον Μάρτιο του 2023 μετακόμισε στο Τυμπάκι (Γ’ Εθνική) και το φετινό καλοκαίρι ανέλαβε τον Ερμή Ζωνιανών (Γ’ Εθνική), ο οποίος ήταν και ο τελευταίος του σταθμός.
Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο για σχεδόν 25 χρόνια, φορώντας την φανέλα πολλών ιστορικών ομάδων της Ελλάδας σε Α’, Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική, μετρώντας συνολικά περί τις 600 συμμετοχές σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.