Ελπίδες Καρδίτσας: Στον κάμπο ξέρουν από γυναικείο ποδόσφαιρο!

Για κάτι παραπάνω από μια δεκαετία, η Καρδίτσα έχει αθλητικές... Ελπίδες. Όνομα και πράγμα!

Για κάτι παραπάνω από μια δεκαετία, η Καρδίτσα έχει αθλητικές… Ελπίδες. Όνομα και πράγμα! Γιατί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης ήταν – μέχρι πρόσφατα – η μοναδική εκπρόσωπος του νομού σε μεγάλη κατηγορία και ένας από τους λόγους που η Καρδίτσα ακούγεται και για ποδοσφαιρικούς λόγους!

Οι Ελπίδες Καρδίτσας συμμετείχαν για πρώτη φορά στην Α Κατηγορία του ποδοσφαίρου γυναικών της χώρας μας το 2009 και από τότε… στέριωσαν! Έχουν αναδείξει διεθνείς ποδοσφαιρίστριες και είναι η μοναδική ομάδα στο νομό η οποία έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και ας έγινε από… σπόντα το 2018, όταν ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ και η δευτεραθλήτριες Ελπίδες Καρδίτσας είχαν πάρει τη θέση του Δικέφαλου στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Μια ομάδα με συνέπεια και ανταγωνιστική, καθώς πέντε φορές έχει τερματίσει στη 2η θέση του πρωταθλήματος, ενώ φέτος στα πλέι άουτ, αλλά κατάφερε να… ξεμπερδέψει με τα σενάρια υποβιβασμού.

Ο προπονητής

Ο Τάκης Κουτσονάσιος είναι η “ψυχή” αυτής της ομάδας. Ιδιοκτήτης, προπονητής, γενικός αρχηγός, τα κάνει όλα και συμφέρει! Και βέβαια δικαιούται τα εύσημα για τη σταθερή πορεία των Ελπίδων Καρδίτσας στην κατηγορία.

Το αστέρι

H 21χρονη Σαμάρια Γκόμεζ από το Ελ Σαλβαδόρ αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ των Ελπίδων Καρδίτσας με τα 14 τέρματα που σημείωσε στην πρώτη της χρονιά στην Ελλάδα, βοήθησε σημαντικά το θεσσαλικό σύλλογο.

Το ταλέντο

Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια των Ελπίδων, Άρτεμις Κάκογλου έδειξε ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο, ενώ η διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες, σημείωσε τρία τέρματα στην Α Κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.