Σειρήνες Γρεβενών: Το… κάλεσμα τους ακούστηκε και στο γυναικείο ποδόσφαιρο

"Από πότε οι νεράιδες βγαίνουν και χορεύουν στη στεριά;", αναρωτιόταν ο αξέχαστος Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία "Η Νεράιδα και το Παλικάρι". Εμείς έχουμε άλλο ερώτημα: "Από πότε οι Σειρήνες άφησαν τους ναυτικούς και ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο";

“Από πότε οι νεράιδες βγαίνουν και χορεύουν στη στεριά;”, αναρωτιόταν ο αξέχαστος Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία “Η Νεράιδα και το Παλικάρι”. Εμείς έχουμε άλλο ερώτημα: “Από πότε οι Σειρήνες άφησαν τους ναυτικούς και ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο”;

Η μικρή πόλη των Γρεβενών δεν έχει και πολλές αφορμές για να καυχιέται στο αθλητικό κομμάτι. Πλέον έχει τις Σειρήνες, την πρώτη ομάδα της πόλης που θα συμμετάσχει σε κορυφαία κατηγορία, ξεπερνώντας τα… κατορθώματα της ανδρικής ομάδας του Πυρσού. Κάτι που γιορτάστηκε δεόντως στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας από την τοπική κοινωνία.

Tα πρώτα βήματα

Η ομάδα των Σειρήνων Γρεβενών έκανε τα πρώτα της βήματα πριν από δύο δεκαετίες, διαλύθηκε και επανασυστάθηκε το 2017. Το 2022 έγινε νέα σύσταση ομάδας με την ονομασία Σειρήνες Γρεβενών και η πρώτη χρονιά στη Β’ Κατηγορία ήταν εντυπωσιακή! Οι Σειρήνες κέρδισαν την απευθείας άνοδο σε όμιλο με εμπειρότερες ομάδες και ολοκλήρωσαν τη σεζόν αήττητες με 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και παθητικό μόλις τεσσάρων τερμάτων.

Ο προπονητής

O Χρήστος Καλύβας ήταν αυτός που οδήγησε τις Σειρήνες Γρεβενών στην κορυφαία κατηγορία. Με εμπειρία τόσο στο γυναικείο ποδόσφαιρο (Καστοριά), όσο και στο ανδρικό (Άργος Ορεστικού, ΑΟ Κάστωρ), οι υπεύθυνοι της ομάδας από τα Γρεβενά βρήκαν τον… άνθρωπο τους.

Το αστέρι

Η 30χρονη Ελένη Μπόζιαρη αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ των Σειρήνων Γρεβενών με τα εννέα τέρματα που σημείωσε στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Στέλεχος του συλλόγου από την επανασύσταση του (2017), έβαλε το… ποδαράκι της για να κερδίσει η ομάδα από τα Γρεβενά την άνοδο.

Το ταλέντο

Με τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα, η 21χρονη εξτρέμ – και φοιτήτρια Φιλολογίας – Μαρία Τάσιου ξεχώρισε με την παρουσία της και σκόρπισε… χαμόγελα στα Γρεβενά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.