ΑΕΚ: Ο Δικέφαλος “πετάει” και στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ πήρε την άνοδο για την Α Κατηγορία και εκεί θέλει να μείνει!

Τίτλους κατέκτησε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, τίτλο και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Και τούτη η κούπα που βρίσκεται πλέον στην τροπαιοθήκη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι ξεχωριστή, γιατί σηματοδοτεί την άνοδο του Δικέφαλου στις… μεγάλες. Στην Α Κατηγορία. Εκεί που ανήκει αυτή η ομάδα! Και ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι να “χτίσει” γερές βάσεις και να βρεθεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΚ ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2021 και κατέκτησε την άνοδό του στη Β’ Εθνική Κατηγορία ως Πρωταθλήτρια της Γ’ Εθνικής (2021-22). Στη Β’ Κατηγορία υπήρξε μεγαλύτερος ανταγωνισμός, καθώς στον όμιλο βρέθηκε η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των Νεανίδων Ατρόμητου, η οποία δεν συμμετείχε στην Α’ Κατηγορία για γραφειοκρατικούς λόγους!

Οι δύο ομάδες χρειάστηκε να δώσουν αγώνες μπαράζ στους οποίους κρίθηκε και το εισιτήριο ανόδου. Η ΑΕΚ πέτυχε δύο νίκες (4-0 και 2-0) και με… άνεση εξασφάλισε την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής

Τεχνικός της Ένωσης είναι ο Νίκος Γκαλίτσιος, ο οποίος έχει… παρελθόν στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο ως προπονητής της Λάρισας και της Ολυμπιάδας Υμηττού, ενώ τεχνικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων” είναι ο Χρήστος Χριστόπουλος.

Το αστέρι

Αν και οι Βασιλακόπουλου και Νίκα ήταν οι πρώτες σκόρερ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στην κανονική διάρκεια, η παίκτρια που έκανε τη διαφορά στους καθοριστικούς αγώνες μπαράζ ήταν η 25χρονη Ελένη – Όλγα Στεφάτου. Η μέσος του Δικέφαλου σκόραρε και στα δύο κρίσιμα ματς με αντίπαλο της Νέες Ατρόμητου, ενώ κουβαλά σημαντική εμπειρία από τη συμμετοχή της στον Οδυσσέα Γλυφάδας, την Ολυμπιάδα Υμηττού, την Αθηναϊκή και τον Οδυσσέα Μοσχάτου.

Το ταλέντο

Ελπίδες για το μέλλον έχει αφήσει η Πελαγία – Γρηγορία Μπαρτζακλή. H 16χρονη μέσος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.