«Ο αετός να επιστρέψει στη φωλιά του»

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία παρουσίασε το πρόγραμμα προστασίας και παρακολούθησης των αετών, με τον Τραϊανό Δέλλα να υπογραμμίζει τον συμβολικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας.

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία παρουσίασε το πρόγραμμα προστασίας και παρακολούθησης των αετών, με τον Τραϊανό Δέλλα να υπογραμμίζει τον συμβολικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Ίλιον, έκτός από τον Δέλλα βρέθηκαν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης και Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ από πλευράς παικτών έδωσαν το παρών οι Δημήτρης Ανάκογλου, Φώτης Καραγκιολίδης, Τάσος Τσουμάγκας, Δημήτρης Γροντής και Σταύρος Πεταυράκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε βίντεο στο οποίο ένας αετός πετά πάνω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας μίλησαν για τις δράσεις του προγράμματος που αφορούν την προστασία του Χρυσαετού και του Σπιαζετού στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία αλλά και στην Πελοπόννησο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΑΕΚ, θα υπάρχει μέσω της ιστοσελίδας της Ένωσης ζωντανή μετάδοση των συνηθειών των αετών μέσα στις φωλιές τους, όπου έχουν τοποθετηθεί κάμερες.

Με δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης, Δέλλας εξέφρασε την ελπίδα και ο «Δικέφαλος Αετός» να επιστρέψει στη «φωλιά» του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Η ΑΕΚ μέσα από αυτή τη διαδικασία δείχνει πόσο ευαίσθητη είναι σε κοινωνικά θέματα, όπως αυτό που αφορά στην προστασία δύο ειδών αετού. Ο αετός είναι το σύμβολο της ομάδας μας, επομένως το μήνυμα είναι πολλαπλό», είπε ο Δέλλας, ενώ σχολιάζοντας το βίντεο με τον αετό που πετά πάνω από το νέο γήπεδο πρόσθεσε: «Είναι η εικόνα του μέλλοντος. Πάντα πρέπει να βλέπουμε το μέλλον. Να θυμόμαστε το παρελθόν γιατί και πριν υπήρχε γήπεδο εκεί. Όλα αυτά είναι πλήρως συνυφασμένα με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και σιγά – σιγά εύχομαι να μπορέσει η ομάδα να μπει στο γήπεδο και ο αετός να επιστρέψει στη φωλιά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.