«Βάζουμε νερό στο κρασί μας»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου απάντησαν σε δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Παπαπέτρου και γνωστοποίησαν ότι επανέρχονται στις προπονήσεις

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου απάντησαν σε δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Παπαπέτρου και γνωστοποίησαν ότι επανέρχονται στις προπονήσεις εν όψει του αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων. Παράλληλα, αναφέρουν πως περιμένουν την καταβολή των δεδουλευμένων όπως έχουν υποσχεθεί οι διοικούντες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αναφορικά με την συνέντευξη του κ. Παπαπέτρου στο ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Αίγιο 99.2 είναι απαραίτητο να αποσαφηνιστούν ορισμένες ανακρίβειες.
Συγκεκριμένα, κάθε άλλο παρά ξεκάθαρος, ήταν σχετικά με το ποσό που θα κατέβαλε την Πέμπτη. Από την πλευρά μας υπήρξε αντιπρόταση και διαλλακτικότητα για την καταβολή των χρημάτων νωρίτερα από την ημερομηνία που μας όρισε.
Η απάντηση εκ μέρους του ήταν αρνητική και γι’ αυτό συνεχίστηκε η αποχή. Σχετικά με τις υπόνοιες που αφήνει για σκέψεις εκ του πονηρού από την πλευρά μας για το ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων, καλό θα ήταν να μας εξηγήσει για ποιόν λόγο με διοικητική απόφαση, στερεί από την ομάδα την παρουσία βασικών στελεχών της από τα ματς με Πλατανιά και Βύζα Μεγάρων.
Εμείς για μια ακόμα φορά βάζουμε ‘νερό στο κρασί’ μας, κάνουμε μια ακόμα υποχώρηση, για την αξιοπρέπεια και ιστορία του συλλόγου και αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί η σημερινή πρωινή προπόνηση και να καταλύσει η αποστολή από σήμερα σε ξενοδοχείο για το αυριανό παιχνίδι.
Ελπίζουμε τη συγκεκριμένη απόφαση, η διοίκηση να μην την εκλάβει ως αδυναμία και αναμένουμε να γίνει πράξη η δημόσια τοποθέτηση του κ. Παπαπέτρου στα ΜΜΕ, σύμφωνα με την οποία την Πέμπτη 7/4/2011 θα καταβληθούν 27 μισθοί των 750 ευρώ στους ποδοσφαιριστές.
Δεν απομένουν παρά λίγα 24ωρα για να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους. Φυσικά, υπάρχει και ένα σημείο στο οποίο συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Παπαπέτρου, στο γεγονός πως πρέπει όλοι να είμαστε επαγγελματίες στο να ζητάμε και ερασιτέχνες σε άλλα θέματα.
Ο νοών νοήτω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.