Επίθεση Κούγια σε Καφέζα

Νέα επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα η Παναχαϊκή κατά του προέδρου του ΠΑΟ Ρουφ, Καφέζα στον απόηχο του αγώνα του Σαββάτου.

Νέα επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα η Παναχαϊκή κατά του προέδρου του ΠΑΟ Ρουφ, Καφέζα στον απόηχο του αγώνα του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, οι Αχαιοί αναφέρουν πως στον ΠΑΟ Ρουφ προτίμησαν να αγωνιστούν πλήρεις εναντίον τους, ενώ άφησαν εκτός του αγώνα με τη Ρόδο τους καλύτερους παίκτες τους.

Παράλληλα, το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος της πελοποννησιακής ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διάβασε τις δηλώσεις του δήθεν προέδρου του ΠΑΟ ΡΟΥΦ και τα ειρωνικά δημοσιεύματα του Μιχάλη Ανδρεαδάκη της εφημερίδας SportDay για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου που κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας και κάνει την εξής ανακοίνωση:

1) Τον κ. Καφέζα το ελληνικό ποδόσφαιρο τον ανακάλυψε όταν στο ΡΟΥΦ τον έβαλαν δήθεν πρόεδρο (είναι γνωστό ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΠΑΟ ΡΟΥΦ είναι ο Θεόδωρος Κουνάβης) επειδή ήταν αντιδήμαρχος Αθηναίων για να τους φτιάξει το γήπεδο ο Δήμος Αθηναίων, στο οποίο αγωνίζονται. Είναι γνωστό ότι ουδεμία σχέση είχε ούτε έχει με το ποδόσφαιρο γι’ αυτό και η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ασχολείται.

Όταν στον πρώτο γύρο η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ ΡΟΥΦ πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα έκαναν εγκληματικές πράξεις εις βάρος των παικτών, των προπονητών και των οπαδών της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί τους αλλά μόνο με τον κ. Θόδωρο Κουνάβη και τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟ ΡΟΥΦ Λεβεντογιάννη που είχε χτυπήσει με βάναυσο τρόπο τον προπονητή τερματοφυλάκων μας Βαγγέλη Καράτση.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας λόγω των φιλικών σχέσεων εδώ και πολλά χρόνια με τον κ. Θόδωρο Κουνάβη είχαν βοηθήσει τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ να μην τιμωρηθεί είτε με αποκλεισμό της έδρας είτε με πρόστιμο, ειδικά για την δολοφονική ενέργεια να πυροβολήσει και να τραυματίσει με πιστόλι φωτοβολίδας από απόσταση 3 μέτρων τον ποδοσφαιριστή μας Ξενοφών Πάνο, ούτε για τα όσα διέπραξαν αμειβόμενοι με τον μήνα μπράβοι εις βάρος των ποδοσφαιριστών και του προπονητή Ηλία Φυντάνη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έκανε ούτε καν διαμαρτυρία, ούτε ανακοίνωση για το πρόσφατο επεισόδιο στο παιχνίδι ΠΑΟ ΡΟΥΦ – Αίας Σαλαμίνας όταν οι αμειβόμενοι μπράβοι του συλλόγου κατέστρεψαν ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Ηλία Φυντάνη και για την επισκευή του ο πραγματικός πρόεδρος Θεόδωρος Κουνάβης έδωσε 3.000 ευρώ.

Καλά θα κάνει ο κ. Καφέζας να μιλήσει με τον κ. Κουνάβη και να πληροφορηθεί από αυτόν πόσους ποδοσφαιριστές είχε αγοράσει ο κ. Κούγιας και τους είχε δώσει δανεικούς στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ για να τον βοηθήσει να ανέβει από τη Δ’ Εθνική στη Γ’ Εθνική κατηγορία και αν πότε ζήτησε χρήματα για αυτό παρά το ότι οι ποδοσφαιριστές Γουβανέλης είχε στοιχήσει στον κ. Κούγια 70.000 ευρώ, ο ποδοσφαιριστής Χελής 30.000 ευρώ, ο ποδοσφαιριστής Μιχαλόπουλος 50.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής Καπουράνης 20.000 ευρώ.

Ο κ. Καφέζας δεν θα πληρώσει τώρα αυτός την συναλλαγματική των 300.000 ευρώ που έχει στα χέρια του ο κ. Κούγιας με την υπογραφή του κ. Κουνάβη από το 2008 αφού οπωσδήποτε δεν έχει αυτή την οικονομική δυνατότητα αφού ουδέποτε δεν έχουμε πληροφορηθεί τι ακριβώς δουλεία κάνει.

Ο Πατρινός κ. Καφέζας φαίνεται να ενδιαφέρεται για το μέλλον και την διοίκηση της Παναχαϊκής για αυτό έχουμε να του κάνουμε μια ερώτηση:

Για πιο λόγο ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ τιμώρησε τους καλύτερους παίκτες του για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ρόδο και αποφάσισε να αγωνιστούν όλοι στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή;

Αυτό έγινε για το καλό της Παναχαϊκής και του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με αυτόν τον κύριο ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει αρκετά προβλήματα με την οικονομική διαχείριση που έκανε στον σταθμό 9,84 και καλά θα κάνει να μην ξανά ασχοληθεί μαζί μας. Άλλωστε είναι βέβαιο πως σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε για να κάνει δηλώσεις.

2) Τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ανδρεαδάκη και τις προσπάθειες του να δείξει τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα ξέρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και όλος ο κόσμος της Γ’ Εθνικής.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να δώσει συγχαρητήρια έστω και ετεροχρονισμένα στον κ. Ανδρεαδάκη για τα αναλυτικά ρεπορτάζ που έκανε στο παιχνίδι ΠΑΟ ΡΟΥΦ – Παναχαϊκή στον Α’ γύρο και ειδικά για την στιγμή που παράγοντας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ έριξε φωτοβολίδα στην κοιλιά του ποδοσφαιριστή Πάνου αλλά κυρίως για το ρεπορτάζ που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και αυτά που έχει κάνει ο κ. Τσακογιάννης στη Γ’ Εθνική.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με αφορμή των εορτασμό των 120 χρόνων θα βραβεύσει τον κ. Ανδρεαδάκη σε ειδική τελετή και θα του απομείνει και χρυσό μετάλλιο για το δημοσιογραφικό του ήθος.

Καταλαβαίνουμε την στεναχώρια του για το ότι η Παναχαϊκή παίρνει το πρωτάθλημα με προπονητή τον Ηλία Φυντάνη, όπως και τη στεναχώρια όλου του κυκλώματος το οποίο αυτός με την δημοσιογραφική του πένα έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια αλλά ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία προς την Σούπερ Λιγκ από την Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ήθος, μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια, διοικητικό ήθος (μόνο η Παναχαϊκή από όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αναδείξει τα κυκλώματα) και το κυριότερο ένα στάδιο 17.000 θέσεων το οποίο γεμίζει ακόμα και σε αγώνες Γ’ Εθνικής.

Κ. Ανδεαδάκη το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη την ΠΑΕ Παναχαϊκή και εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα τα τελευταία 3 χρόνια για να αποδείξει το δράμα το οποίο βιώνει από το κύκλωμα που δεν την θέλει.

3) Τηλεφωνική επικοινωνία είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας και σήμερα θα έχει προσωπική συνάντηση για τα όσα διέπραξε ο διαιτητής Ζαχαριουδάκης αλλά και την προσπάθεια που πρέπει να γίνει από πλευράς ΕΠΟ για την εξάρθρωση του κυκλώματος του στοιχήματος που λυμαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

4) Συνέντευξη Τύπου θα δώσει αύριο στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.