Στη λίστα της ΑΕΚ οι Κουρμπέλης και Βασιλείου

Τις περιπτώσεις των Δημήτρη Κουρμπέλη και Στέλιου Βασιλείου φέρεται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τις περιπτώσεις των Δημήτρη Κουρμπέλη και Στέλιου Βασιλείου φέρεται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Ένωση συνεχίζει τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά και σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζει να τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις παικτών από την ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόσο ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, όσο και αυτός του Λεβαδειακού έχουν μπει στη μετεγγραφική λίστα της Ένωσης, η οποία παρακολουθεί την πορεία τους. Η περίπτωση του Κουρμπέλη φαίνεται πιο δύσκολη, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2016 με τους Αρκάδες, οι οποίοι περιμένουν κάποια καλή πρόταση για να τον παραχωρήσουν.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασιλείου μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Λεβαδειακό, με τον οποίο δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν είναι οι μόνοι που εξετάζει η ΑΕΚ από την ελληνική αγορά.

Στόχος των ιθυνόντων της ομάδας είναι να δημιουργηθεί από τώρα, μια ομάδα, η οποία τη νέα σεζόν θα καταφέρει να πάρει την άνοδο για τη Super League, ώστε να συνδυαστεί η επιστροφή στην φυσική έδρα της ομάδας, με την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.