Ιωάννου και τέλος

Στην απόκτηση του 25χρονου αμυντικού του Βύζαντα προχώρησε την Τρίτη η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί αναφέρουν πως δεν θα προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή.

Στην απόκτηση του Γιάννη Ιωάννου προχώρησε την Τρίτη η διοίκηση της Παναχαϊκής. Ο 25χρονος αμυντικός του Βύζαντα συμφώνησε σε όλα με τους Πατρινούς και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, αυτή θα είναι και η τελευταία κίνηση στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Αντίθετα, από την ομάδα θα αποχωρήσουν οι Αποστολίδης, Τόμαζιτς και Γενιτσαρίδης.
Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:
«1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Γιάννη Ιωάννου. Ο Γιάννης Ιωάννου είναι 25 ετών, αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Βύζας Μεγάρων.
Ο Γιάννης Ιωάννου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football Leagueτην Football League 2 και την Σούπερ Λίγκα.
Ο Γιάννης Ιωάννου θα συμμετάσχει στην προπόνηση σήμερα στην Αγυιά και θα αγωνιστεί αύριο και στο φιλικό με τον Ατρόμητο Λάππα.
Μετά την απόκτηση του Γιάννη Ιωάννου ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απέκτησε 7 ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας με τους οποίους συμφώνησε μακροπρόθεσμες συνεργασίες.
Ως έβδομη μεταγραφή υπολογίζεται η μεταγραφή του 19χρονου Σεϊτάι Ανδρέα, ο οποίος αναμένεται να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα τις επόμενες ημέρες.
Οι υπόλοιπες μεταγραφές της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι:
1) Ο Ζώης Κοκλιώτης ηλικίας 27 ετών
2) Ο Γιάννης Ιωάννου ηλικίας 26 ετών
3) Ο Γιώργος Δελαπόρτας ηλικίας 22 ετών
4) Ο Παναγιώτης Ατματζίδης ηλικίας 24 ετών
5) Ο Βλασόπουλος Νίκος ηλικίας 22 ετών
6) Ο Τρύφωνας Λαζαρίδης ηλικίας 20 ετών
3) Τις επόμενες μέρες θα λυθούν τα συμβόλαια των Γιάννη Αποστολίδη (χτες συμφωνήθηκε και η τυπική λύση των συμβολαίων μεταξύ των δύο πλευρών με τον δικηγόρο του κ. Λάκη Σημαιοφορίδη), David Tomazic (αναμένεται η άφιξη του μάνατζερ του) και του Βασίλη Γενιτσαρίδη ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το προσωπικό του πρόβλημα και θα δοθεί σε ομάδα της επιλογής του, με την οποία θα έρθει σε συνεννόηση η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Οι νέες μεταγραφές της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα καλύψουν απολύτως τα κενά που προέκυψαν από την αποχώρηση των Μιχάλη Γαλακτερό, Χρήστο Στάμο, Χάρη Μαγκαφά, Γιάννη Αποστολίδη, David Tomazic, Βασίλη Γενιτσαρίδη και Γιάννη Χρυσάφη και το σημαντικό είναι ότι έφυγαν παίκτες οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν θέση στην εντεκάδα ή είχαν απογοητεύσει με την αγωνιστική συμπεριφορά τους και ήρθαν παίκτες πολύ μικρότεροι οι οποίοι αποτελούσαν μεταγραφικό στόχο ομάδων μεγαλυτέρων κατηγοριών και οι οποίοι θα διεκδικήσουν με αξιώσεις θέσεις στην εντεκάδα ανεβάζοντας το επίπεδο του ανταγωνισμού.
4) Σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκμεταλλεύτηκε τα οικονομικά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει καταφέρει με την οικονομική της συνέπεια να έχει ένα ρόστερ 26 πολύ αξιόλογων ποδοσφαιριστών με επικεφαλής ποδοσφαιριστές σαν τον Λουτσιάνο και τον Κορδονούρη, με βραβευμένους ποδοσφαιριστές όπως ο Κυβελίδης και ο Καραγιάννης και με πολύ μεγάλα ταλέντα οι οποίοι μαζί με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δοθεί δανεικοί αποτελούν ένα πολύ μεγάλο περιουσιακό στοιχείο που σε συνδυασμό με την εξόφληση του μεγαλύτερου μέρους των χρεών αλλά και την σταθερή διοίκηση κατατάσσει την ΠΑΕ Παναχαϊκή σε μία από τις μεγαλύτερες και πλέον υγιής ποδοσφαιρικές εταιρίες.
5) Μετά από αυτές τις μεταγραφές είναι βέβαιο ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα δώσει από 2 έως 3 ποδοσφαιριστές ως δανεικούς τους οποίους θα επιλέξει ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης.
6) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει δημοσιεύματα περί αποχωρήσεως βασικών της παικτών όπως ο Κυριάκος Δαμιανίδης και εκφράζει την έκπληξη της για αυτά τα δημοσιεύματα».

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.