Μπαξεβάνος: “Κάτι καλό θα βγει από τις δυσκολίες”

Αισιόδοξος ότι η νέα χρονιά θα είναι πετυχημένη για την ομάδα του, εμφανίστηκε ο προπονητής της Ζακύνθου, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αισιόδοξος ότι η νέα χρονιά θα είναι πετυχημένη για την ομάδα του, εμφανίστηκε ο προπονητής της Ζακύνθου, Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο τεχνικός του συγκροτήματος του Ιονίου υπογράμμισε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα: «Ελάχιστες είναι οι ομάδες σε όλη την Ελλάδα που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θέλει υπομονή απ’ όλους μας. Οι άνθρωποι που είναι στο… τιμόνι κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να καταφέρουν να βγάλουν από το τούνελ την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως αν όλοι μαζί βοηθήσουμε, θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος της Ζακύνθου έχει δίψα για ποδόσφαιρο και αγαπάει την ομάδα, αλλά οι συγκυρίες είναι δύσκολες. Αισιοδοξώ ότι κάτι καλό θα βγει μέσα από τις δυσκολίες. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα», τόνισε ο Μπαξεβάνος στο ioniansports.gr.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε δύσκολη συνέχεια, ξεκινώντας από τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕ Ποντίων στο πλαστικό του Ενωσιακού Γηπέδου. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Έχουν γίνει ανακατατάξεις στην ομάδα και τα προβλήματα είναι πολλά. Όμως έχει πολλή ποιότητα η Ζάκυνθος και οι ποδοσφαιριστές μας είναι πολύ καλοί. Τους έχω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα. Είμαι αισιόδοξος. Να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Και ο προπονητής της Ζακύνθου κατέληξε: «Θα πρέπει να μάθουμε να παλεύουμε με τα όπλα που έχουμε στη ζωή. Δε μου αρέσει να παραπονιέμαι και να στέκομαι μόνο στα αρνητικά και τα άσχημα που μας συμβαίνουν. Αυτή είναι η ζωή. Όσο περνά απ’ το χέρι μας θα πρέπει να προσπαθούμε να την κάνουμε όμορφη. Είναι μάταιο να στεκόμαστε στις άσχημες στιγμές και να… κλαίμε. Ας δούμε λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο καλύτερη. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους».

…Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.