Νίκη με πρωταγωνιστή τον Καραγιάννη

Με δύο τέρματα του Καραγιάννη, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επιβλήθηκε 2-0 της Ζακύνθου στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ .

Με δύο τέρματα του Καραγιάννη, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επιβλήθηκε 2-0 της Ζακύνθου στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ . H ομάδα της Λάρισας διατήρησε τις ελπίδες της για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά μετά την επικράτηση της Νίκης Βόλου στον Πύργο, χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο το… τρίποντο στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Νέας Ιωνίας.
Η νίκη των Θεσσαλών κρίνεται δίκαιη καθώς ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, το οποίο διεξήχθη μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους.

Ο Οικονόμος επιχείρησε να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό του στο ματς και στο 21′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Καραγιάννη.
Η ομάδα του Γιώργου Καλτέκη διατήρησε την πρωτοβουλία και στη συνέχεια, ενώ από την πλευρά τους οι νησιώτες δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, και συγκεκριμένα στο 54′, ο Οικονόμος σκόραρε με πλασέ και πάλι του Καραγιάννη και στην ουσία εξασφάλισε την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, οι οποίοι όμως δεν ανησυχήσαν τον γκολκίπερ Πίτκα.
Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Καλτέκη κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα και θα διεκδικήσει την άνοδο στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Παπακωνσταντίνου, Πρικάκης (56′ Καραγκούνης), Τσιανάκας, Οικονόμου, Νικούλης, Μπαλής, Καράμπελας, Παλάσκας, Βούλγαρης (60′ Κέρης), Καραγιάννης (76′ Φλωρός).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ζόραν Γέφτοβιτς): Γεωργίου Αθ., Πέττας, Χαρτσιάς, Κούρτης, Στρατομήτρος, Γεωργίου Σ., Διαμαντόπουλος (70′ Καλόγερος), Κακολύρης (51′ Κυπαρίσσης), Τεπετός, Κόντι (85′ Μουζάκης), Φιλάι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.