Οικονόμησε… την ισοπαλία

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Πανηλειακός και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Πανηλειακός και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν περισσότερες ευκαιρίες αλλά οι αντίπαλοί τους ήταν πιο ουσιαστικοί και απέσπασαν έναν βαθμό που τους επιτρέπει να ελπίζουν στην άνοδο παρότι υποχώρησαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης μετά την επιτυχία της Νίκης Βόλου απέναντι στη Ζάκυνθο.

Το πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι ως το 20′ αλλά από το σημείο αυτό οι Πυργιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και ανέλαβαν την πρωτοβουλία. Ωστόσο, το γκολ ήρθε από την ομάδα της Λάρισας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Κουλτσιάκης εκτέλεσε με εξαιρετική δύναμη πλάγιο άουτ αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή, έφερε την μπάλα κοντά στην εστία του Λόλα (!) και ο Παλάσκας με προβολή την παραβίασε, ανοίγοντας το σκορ.

Η ομάδα της Ηλείας πίεσε στην επανάληψη και στο 59′ έφερε το ματς στα ίσα με σουτ του Μακρίδη από το ύψος της περιοχής, που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ Πίτκα.

Ο Οικονόμος λίγο έλειψε να πάρει και πάλι το προβάδισμα καθώς στο 70′ ο Μπανούσης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στα τελευταία λεπτά δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, που όμως σταμάτησαν στον γκολκίπερ Πίτκα, ο οποίος κράτησε το 1-1 με σωρεία θετικών επεμβάσεων.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Λόλας, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης, Κάλφας (63′ Βαλαώρας), Κολόκας, Μακρίδης, Μπράβος, Ι. Σωτηρόπουλος (26′ Τσετιροκλής), Ταφαρλής, Χιντζίδης (77′ Νικολόπουλος).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Πρικάκης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Μπαλής, Μπανούσης, Κουλτσιάκης, Φλώρος, Παλάσκας (91′ Βούλγαρης), Καράμπελας (89′ Παπακωνσταντίνου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.