Πέρασε πρώτος ο Οικονόμος (1-0), σταμάτησε στα δοκάρια η Νίκη!

Συγκλονιστικό ματς έγινε στην Τσαριτσάνη όπου ο τοπικός Οικονόμος επιβλήθηκε 1-0 της Νίκης Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ και την προσπέρασε στην ειδική βαθμολογία καταλαμβάνοντας την κορυφή.

Συγκλονιστικό ματς έγινε στην Τσαριτσάνη όπου ο τοπικός Οικονόμος επιβλήθηκε 1-0 της Νίκης Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ και την προσπέρασε στην ειδική βαθμολογία καταλαμβάνοντας την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν, πάντως, κάθε δικαίωμα να τα βάζουν με την ατυχία τους αφού είχαν τρία δοκάρια, ενώ από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι ολοκληρωσαν το παιχνίδι με οκτώ ποδοσφαιριστές μιας και δέχθηκαν τρεις κόκκινες κάρτες!
Όπως και στη Ζάκυνθο την Τρίτη, ο Οικονόμος άρχισε την αναμέτρηση με γκολ από τα. αποδυτήρια! Συγκεκριμένα, στο 4′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαϊωάννου από τον Χολέβα και ο Μπανούσης το εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ.
Οι Βολιώτες προσπάθησαν να βγουν μπροστά για να ισοφαρίσουν και λίγο έλειψε να τα καταφέρουν στο 43′ όταν ο Πουλάκος επιχείρησε σουτ από πλεονεκτική θέση στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του τερματοφύλακα Πίτκα.
Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη στάθηκε για δεύτερη φορά άτυχη στο 57′ όταν και ο Ριζογιάννης είδε το δικό του σουτ να σταματάει στο δοκάρι.
Επτά λεπτά αργότερα, πάντως, η Νίκη απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Λεβνάιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σημειώνεται ότι ο Οικονόμος έχει δεχθεί κόκκινη και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια των πλέι οφ!
Οι φιλοξενούμενοι ενέτειναν την πίεση, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τους Λαρισαίους, που από την πλευρά τους, απείλησαν σε κάποιες αντεπιθέσεις. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν… άγιο και στο 88′ όταν το δοκάρι σταμάτησε ξανά τους αντιπάλους τους, αυτή τη φορά σε σουτ του Παπατζίκου!
Στο 89′ ο Οικονόμος έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές μιας και την άγουσα στα αποδυτήρια πήρε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Νικούλης, ενώ τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε και ο Παπαϊωάννου αφήνοντας την ομάδα του με οκτώ! Ενδιάμεσα είχε αποβληθεί και ο προπονητής του Οικονόμου, Γιώργος Καλτέκης.
Αν και με τρεις παίκτες λιγότερους, οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση, κράτησαν το 1-0 και πανηγύρισαν τη μεγάλη επιτυχία!
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Παπακωνσταντίνου, Πρικάκης (95′ Λιλολάρι), Τσιανάκας, Οικονόμου, Λεβνάιτς, Νικούλης, Μπαλής, Μπανούσης (49′ Παλάσκας), Κουλτσιάκης (74′ Καράμπελας), Παπαϊωάννου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Δεληζήσης, Χολέβας (73′ Κυπτίου), Διαμαντίδης, Ριζογιάννης, Παυλίδης (61′ Λουκίνας), Λαζαρίδης (59′ Παπατζίκος), Πουλάκος, Κυριακίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.