Όρθιος στο Καυτανζόγλειο ο Εθνικός Γαζώρου

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Καυτανζόγλειο ο Εθνικός Γαζώρου καθώς απέσπασε 1-1 από την ΑΕΠ Ηρακλής στο ματς που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής αλλά και του πρώτου γύρου στον βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Καυτανζόγλειο ο Εθνικός Γαζώρου καθώς απέσπασε 1-1 από την ΑΕΠ Ηρακλής στο ματς που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής αλλά και του πρώτου γύρου στον βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ 2.
Οι Σερραίοι, που πριν ακόμη αρχίσει ο αγώνας είχαν αναδειχθεί «πρωταθλητές χειμώνα», στάθηκαν όρθιοι παρά το γεγονός ότι έπαιξαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σωτήρη Κωνσταντινίδη και με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Γιαννιώτη, πήραν έναν σημαντικό πόντο.
Από την άλλη, ο «γηραιός» πίεσε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία, που τον κρατά χαμηλά στην κατάταξη.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο και δημιούργησαν σημαντικές επικίνδυνες καταστάσεις, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του εξαιρετικού τερματοφύλακα, Γιαννιώτη. Αντίθετα, οι Σερραίοι ήταν περισσότερο ουσιαστικοί καθώς στο 15′ -σε μία από τις λίγες αξιόλογες επιθετικές τους ενέργειες- άνοιξαν το σκορ. Ο Κωνσταντινίδης επιχείρησε παράλληλη σέντρα, ο Χαριτίδης βρήκε τον Μαχαιρούδη και αυτός με κοντινό πλασέ από τη μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ωστόσο, ελάχιστες στιγμές πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, τα δεδομένα άλλαξαν σε βάρος του Εθνικού καθώς ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση. Το γεγονός αυτό, μάλιστα, προκάλεσε ένταση στον αγωνιστικό χώρο.
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η ΑΕΠ Ηρακλής έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη έπειτα από σέντρα του Χασιώτη.
Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση προς τους Σερραίους που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο με πρωταρχικό στόχο να κρατήσουν την ισοπαλία. Και τα κατάφεραν καθώς ο Γιαννιώτης όποτε χρειάστηκε, δήλωσε «παρών» και δεν επέτρεψε στους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να φτάσουν σε δεύτερο γκολ και μαζί και στη νίκη.
Έτσι, ο Εθνικός πέρασε με θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη χαροποιώντας τους περίπου 50 οπαδούς του που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κελπέκης, Τροΐρης (46′ Χιονίδης), Τριανταφυλλίδης, Χασιώτης, Νατσούρας (28′ Παληγεώργος), Παπαστεριανός, Κωστάκης (70′ Γεωργίου), Κιβρακίδης, Οικονόμου, Σαπάνης, Κωνσταντινίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Μπεκιάρης): Γιαννιώτης, Κοσμίδης, Αγγελόπουλος, Κουκώλης, Γαλακτερός, Παλάσκας, Άγγος (89′ Κώτσιας), Κουκούτσης, Μαχαιρούδης (74′ Οξύζογλου), Κωνσταντινίδης, Χαριτίδης (56′ Καλογιάννης).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.