Ανακοίνωσε Αντωνόπουλο

Την απόκτηση του Γιώργου Αντωνόπουλου ανακοίνωσε την Πέμπτη η διοίκηση του Απόλλωνα.

Την απόκτηση του Γιώργου Αντωνόπουλου ανακοίνωσε την Πέμπτη η διοίκηση του Απόλλωνα. Ο 31χρνος μέσος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της αθηναϊκής ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Την υπογραφή συμβολαίου με το Γιώργο Αντωνόπουλο έως τις 30 Ιουνίου 2012 ανακοινώνει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ο Αντωνόπουλος γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1981 στον Πύργο Ηλείας. Έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση του μέσου. Στον Απόλλωνα θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 31. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στον Αστέρα Τρίπολης και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το Βύζαντα Μεγάρων και τον ΑΟ Χανίων, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος».

Ο παίκτης παραχώρησε τις ακόλουθες δηλώσεις στο σάιτ της ΠΑΕ:

Έχεις συνεργαστεί στο παρελθόν με παίκτες του Απόλλωνα;
 «Στη Ριζούπολη συναντώ αρκετούς παλαιούς μου συμπαίκτες. Με τον Λάμπρο Χανιώτη είχαμε αγωνιστεί μαζί στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ με τους Γιώργο Σεμερτζίδη, Γιώργο Ζαχαρόπουλο και Νίκο Σταυριανό στο Βύζαντα Μεγάρων».

Οι οπαδοί του Απόλλωνα έχουν ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα τους.
«Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε μία ομάδα με πιστό κοινό. Ο κόσμος του Απόλλωνα διψά για διάκριση, κάτι που φαίνεται από την παρουσία του τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Ποιες είναι κατά τη γνώμη σου οι ιδιαιτερότητες της Football League 2, ρίχνοντας μια ματιά και στα αποτελέσματα;
«Η Football League 2 είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα απρόβλεπτο. Βλέπουμε ομάδες, οι οποίες μετά από σερί νίκες να κάνουν σερί ήττες. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί και να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Από εκεί και πέρα, στο «Γεώργιος Καμάρας» προπονήθηκαν και την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σπύρος Δημογιάννης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά. Η επόμενη προπόνηση, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας στη Ριζούπολη, έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.