Βουτσινάς: «Είμαστε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει»

Ο Βασίλης Βουτσινάς τόνισε πως ο Εθνικός Πειραιώς είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την εφετινή σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδος.

Ο Βασίλης Βουτσινάς τόνισε πως ο Εθνικός Πειραιώς είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την εφετινή σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδος. Ο αρχηγός του Εθνικού μίλησε στην εκπομπή «Πινελιές στα Σπορ» του “καναλιού ένα 90,4 FM”. Αναλυτικά δήλωσε:

Πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεται κάποιος στην ομάδα της καρδίας του, στην ομάδα που υποστηρίζει:

Είναι ένα κίνητρο παραπάνω, ωστόσο μερικές φορές μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά καθώς σε αγχώνει και μπορεί αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα να στεναχωρηθείς διπλά. Βέβαια από την άλλη, αν υπάρχει μια χαρά η χαρά αυτή είναι δεκαπλή.

 Για τους στοχους του Εθνικού την φετινή σεζόν στον μαραθώνιο της Γ Εθνικής:

Είμαστε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και σύμφωνα πάντα με το όνομα και την ιστορία του Εθνικού επιβάλλεται να πρωταγωνιστεί.

Έχουμε ξεκινήσει από πάρα πολύ νωρίς, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, είμαστε σε καλό δρόμο, γνωρίζουμε την κατηγορία και  θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της διοίκησης και των φιλάθλων, που έχουν πιστέψει σε εμάς.

 Για την φιλοσοφία που θέλει να τους περάσει ο νέος  προπονητής της ομάδας Λουκάς Καραδήμος:

Θέλει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο , θέλει να πιέζουμε τον αντίπαλο, να είμαστε πρωταγωνιστές, να έχουμε πρωταρχικό ρόλο στο παιχνίδι και όχι παθητικό. Πιστεύω ότι αν κάνουμε όλα αυτά που ζητάει, θα είμαστε σε καλό δρόμο και όλα θα πάνε καλά.

 Για το Κυριακάτικο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή:

Είναι ένα παιχνίδι που παλιαιότερα θα ήταν ένα ντέρμπι της Α’ Εθνικής. Το περιμένουμε με ανυπομονησία, είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουμε να παίξουμε, το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, το γνωρίζουμε ότι ο Ηρακλής έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, εμείς θέλουμε να το ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, ωστόσο είμαστε και  Εθνικός και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Ο προπονητής μας λέει ότι πρέπει να τους κοιτάξουμε στα μάτια, η ομάδα  έχει δυνατότητες, πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές και να παίξουμε αυτό που μπορούμε.

Για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και τον 5ο όμιλο:

Είναι ένας δύσκολος όμιλος με τόσες ομάδες από τη Κρήτη με τόσα ταξίδια. Από ότι γνωρίζω από την Κρήτη η Επισκοπή και η Ιεράπετρα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ από την Πειραιά όλες είναι ολες καλές και ιστορικές ομάδες, αν εξαιρέσει κάποιος από την ιστορία το Αμπελακιακό,  που όμως είναι μια πολύ καλή ομάδα με σοβαρή διοίκηση και πάρα πολύ κάλους παίκτες. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα,  όλες είναι δυνατές και όλα τα ματς θα είναι δυνατά,  δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι, με δυνατές έδρες.

Βέβαια εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα μας, να είμαστε αυτοί που πρέπει, να κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει,  να παίζουμε σαν Εθνικός.  Αν τα κάνουμε αυτά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν

Για την σχολή τερματοφυλάκων που έχει στην Σαλαμίνα και αν υπάρχει ταλέντο στη θέση του τερματοφύλακα:

Εφέτος άνοιξα την σχολή, είμαι ακόμα στην αρχή, αλλά βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Ταλέντο υπάρχει , οι έλληνες είναι ένας ταλαντούχος λαός. Το θέμα είναι ότι πρέπει να δουλεύουμε πολύ για να πετύχουμε, κάτι που δεν το έχουμε σε αυτόν τον τομέα. Όποιος ασχοληθεί  σοβαρά με την θέση του τερματοφύλακα  και αν κάποιος δουλέψει,  πιστεύω ότι μπορεί να τα  καταφέρει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.