Αχαϊκή: Γεμίζει η μεταγραφική λίστα των «κιτρινόμαυρων»

Η δεινή βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει η Αχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αποτέλεσε "μαχαιριά" για τους διοικούντες της.

Η δεινή βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει η Αχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αποτέλεσε “μαχαιριά” για τους διοικούντες της. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν εκ νέου στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας μετά τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά πέρα από το αρνητικό αποτέλεσμα φάνηκαν οι παθογένειες του ρόστερ.  Αυτούς θέλει να “απορροφήσει” άμεσα η διοίκηση και για το λόγο αυτό δεν προτίθεται να προχωρήσει σε κινήσεις που αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

Η αλλαγή του προπονητή, με τον Άγγελο Κωνσταντινόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία, φέρνει άνεμο αισιοδοξίας στην Κάτω Αχαϊα.  Όσο για τον Γενάρη, θα υπάρξει σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση. Αρχικά η σκέψη ήταν για απόκτηση ενός στόπερ και ενός εξτρέμ, αλλά θα έρθουν περισσότεροι παίκτες στην ομάδα, διότι υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν. Θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ με γνώμονα την ποιοτική βελτίωση της ομάδας, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της. Θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αμυντικού χαφ, ενός δεκαριού και ενός σέντερ φορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος ζήτησε ραντεβού με τον προπονητή της Παναχαϊκής, Δημήτρη Σπανό για να μεταβούν στην Αχαϊκή παίκτες ως δανεικοί. Ήδη, ακούγεται ότι Τρίγκας – Μασούρας θα δοθούν δανεικοί, οπότε πιθανόν να συζητηθεί το ενδεχόμενο να αγωνιστούν με τα «κιτρινόμαυρα».  Και οι δύο παίκτες θα μπορούσαν άνετα να βοηθήσουν την ομάδα της Κάτω Αχαΐας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Νικολόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.