Χτύπησαν…. καμπάνες για Αρη

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γνώρισε ο Αρης, καθώς ο Καμπανιακός έκαμψε την αντίσταση των "κίτρινων" με 3-0.

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γνώρισε ο Αρης, καθώς ο Καμπανιακός έκαμψε την αντίσταση των “κίτρινων” με 3-0. Το ματς διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο με τους φιλάθλους του Αρη να είναι και πάλι κοντά στην ομάδα τους, ωστόσο έφυγαν πικραμένοι.


Στο 21′ ο Καρατζιοβαλής έκανε πέναλτι και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Υψηλός από την άσπρη βούλα νίκησε τον Μπαϊμάκη, ο οποίος πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ και άνοιξε το σκορ για τον Καμπανιακό, ο οποίος θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με περισσότερα τέρματα.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τον Αρη. Συγκεκριμένα στο 48′ ο Καμπανιακός “κέρδισε” και δεύτερο πέναλτι, με τον Υψηλό να ευστοχεί και πάλι από την άσπρη βούλα.


Στο 69′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με τον Παπάζη να βλέπει για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Οι “κίτρινοι” προσπαθούσαν να φανούν επικίνδυνοι, χωρίς να το καταφέρουν, ενώ πίσω άφηναν πολλά κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε για τρίτη φορά ο Καμπανιακός. Στις καθυστερήσεις ο Προβατίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαϊμάκη και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.