Δέλλας: «Αξιοθαύμαστη η προσπάθεια»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας παρά την ήττα από τη Ρόμα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας παρά την ήττα από τη Ρόμα. O προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουν, ωστόσο δήλωσε ευχαριστημένος από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του.


«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι να φάμε το γκολ αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε στα μάτια την Ρόμα. Μια μεγάλη ομάδα. Τα  παιδιά ανταποκρίθηκαν , δεν έχω παράπονο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι  με βάση τις ευκαιρίες. Τα φιλικά παιχνίδια όμως δεν  κοστίζουν. Ήταν μια σημαντική εμπειρία Τελείωσε  το ματς αυτό και κοιτάμε το παιχνίδι του κυπέλλου, που αυτό που μας ενδιαφέρει πλέον. Υπάρχει χρόνος για να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία, το καλό κλίμα και μέσα από την δουλειά που θα γίνει θα βγουν όλοι κερδισμένοι».


Για την Ρόμα: «Όταν πηγαίνω στην Ρώμη αλλά και σήμερα που βρέθηκα με Ντε Ρόσι και Τότι έχω ευχάριστες αναμνήσεις. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο. Η Ρόμα είναι τεράστιος σύλλογος και μια πόλη που ζει  για αυτή την ομάδα».


Αν προβληματίστηκε για τις χαμένες ευκαιρίες: «Υπάρχουν και  άλλα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε .Δεν σταματάω να  κοιτάζω  τις αδυναμίες που έχουμε. Ξαναλέω  ότι η προσπάθεια των παιδιών ήταν  αξιοθαύμαστη. Δουλεύουμε στις προπονήσεις, υπάρχει διάθεση, το κλίμα είναι πολύ  καλό, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και κάνει πιο εύκολο το έργο όλων μας. Το αποτέλεσμα πρέπει να κοιτάμε. Και μέσα από αυτό θα πρέπει να βγάζουμε πράγματα στο γήπεδο. Έχουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν και θέαμα στο παιχνίδι. Πρέπει να δουλεύει όλη η ομάδα μαζί.  Όμως όλη η ομάδα αμύνεται και όλη επιτίθεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.