Ανοιχτό για τις μετεγγραφές

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση κάποιου επιθετικού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μελετούν διάφορες περιπτώσεις.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση κάποιου επιθετικού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μελετούν διάφορες περιπτώσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται επίσης και για έναν αμυντικό μέσο, όμως και οι δυο περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν μετά το φιλικό με τη Ρόμα.


Ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Δέλλα και Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου να μελετηθούν οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίζει, ενώ πρόσφατα ενημερώθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο μετεγγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Τσούλι της Μπέτις. Ο 23χρονος επιθετικός έχει προταθεί στην Ένωση και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά.


Από εκεί και πέρα, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ποιοι παίκτες της Ένωσης θα παραχωρηθούν δανεικοί. Ήδη, δημοσιεύματα θέλουν τον Άνταμ Τζανετόπουλο να παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.