Τίμησε τη μνήμη του Νίκου Γκούμα

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στη συμπλήρωση 13 ετών από τον θάνατο του Νίκου Γκούμα, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του.

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στη συμπλήρωση 13 ετών από τον θάνατο του Νίκου Γκούμα, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του. Ο Νίκος Γκούμας ήταν πρόεδρος της Ένωσης από το 1956 έως το 1963.


Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (17 Αυγούστου 2001) από την ημέρα που ο «Πατριάρχης» της ΑΕΚ Νίκος Γκούμας άφησε την τελευταία του πνοή.


Ο Νίκος Γκούμας διετέλεσε Πρόεδρος της ΑΕΚ από το 1956 έως το 1963 και η θητεία του συνδέθηκε με σημαντικά γεγονότα για την ιστορία του Συλλόγου.


Επί των ημερών του, στις αρχές τις δεκαετίας του ’60 έγινε η επέκταση του σταδίου της Νέας Φιλαδέλφειας (εκτός της «Σκεπαστής» που χτίστηκε αργότερα), ενώ το 1963 η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο της μεταπολεμικό πρωτάθλημα.


 Το 1991 ανέλαβε τη χορηγία των έργων για τη δημιουργία σκεπάστρου στη Θύρα 18 του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας και προς τιμήν του η ΠΑΕ ΑΕΚ μετονόμασε τότε το στάδιο σε «Νίκος Γκούμας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.