Πέρασε με «τεσσάρα» από του Ζωγράφου!

Εντυπωσιακός ο Απόλλων, επιβλήθηκε 4-0 του Ηλυσιακού στο σαββατιάτικο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Ζωγράφου και έδειξε ότι είναι έτοιμος για το νέο Πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακός ο Απόλλων, επιβλήθηκε 4-0 του Ηλυσιακού στο σαββατιάτικο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Ζωγράφου και έδειξε ότι είναι έτοιμος για το νέο Πρωτάθλημα.

Ο Ζαχαρόπουλος άνοιξε το σκορ στο 40′, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Παππάς αλλά ο τερματοφύλακας Σταυριανός απέκρουσε.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου πέτυχε τρία γρήγορα τέρματα με τους Σεμερτζίδη (53′), Κοροβέση (61′) και Καραδέμητρο (63′) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
: Μουκέας, Αμανατίδης, Γιουβανέλλης, Τσακιράκης, Βατίστας, Μπούμπας, Κωνσταντίνου Ι., Άλντο, Φαλτούς, Φουστέρης, Παππάς. Αγωνίστηκαν και οι Μητσόπουλος, Χαρικιόπουλος, Κολοβός και Κορδοπάτης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μένιος, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Γρομητσάρης, Σαββίδης, Καραδέμητρος, Κατσαρός, Τσιλιγκίρης, Λαζανάς, Ζαχαρόπουλος. Έπαιξαν και οι
Σταυριανός, Μπιλίτσης, Κισκαμπάνης, Μπιμπίρης, Κωνσταντίνου Δ., Σεμερτζίδης, Τομάς, Κοροβέσης, Κόης, Αντωνίου, Διαμάντης, Μαρίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.