Τομάς: «Έγινε η αρχή στα γκολ»

Αργά, αλλά σταθερά, ο Ζοέλ Τομάς ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και το παρθενικό γκολ δεν καθυστέρησε να έρθει.

Αργά, αλλά σταθερά, ο Ζοέλ Τομάς ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και το παρθενικό γκολ δεν καθυστέρησε να έρθει. Ο 24χρονός Γάλλος επιθετικός, ο οποίος αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Απόλλωνα ήταν ο σκόρερ στο φιλικό με την Καλλονή την Κυριακή.

Μιλώντας στο έγκυρο σάιτ apollon1891.gr εξέφρασε την επιθυμία να σκοράρει πολλές φορές στο Πρωτάθλημα αλλά παραδέχθηκε πως ακόμη δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση επειδή άργησε να μπει στην προετοιμασία. Πάντως, τόνισε ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα βελτιωθεί και θα είναι έτοιμος να προσφέρει.

«Ήταν σημαντικό το ότι πέτυχα το πρώτο μου γκολ, ακόμα κι αν αυτό συνέβη σε ένα φιλικό ματς. Με χαροποίησε, αλλά το σπουδαιότερο είναι να κερδίζει η ομάδα και θα ήμουν πιο ικανοποιημένος αν αυτό το γκολ συνδυαζόταν με νίκη, έστω και σε φιλικό», είπε αρχικά ο Τόμας.

Και πρόσθεσε: «Η αρχή στα γκολ έγινε προκειμένου αλλά η ουσία είναι να βρίσκω δίχτυα όταν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Εκεί μετράνε και έχουν αξία τα γκολ. Στο πρωτάθλημα τα θέλω τα γκολ! Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως άρχισα πιο αργά απ’ όλους προετοιμασία και ακόμα δεν βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο. Είμαι σίγουρος, όμως, πως μέσα από τις προπονήσεις θα βελτιωθώ ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος στους επίσημους αγώνες. Και είναι κάτι που το θέλω και θα το πετύχω μέσα από σκληρή δουλειά».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.