Φορτσάρει για επιθετικό η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα του επιθετικού και ήδη έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Ντράγκαν Μρτζα, την ίδια στιγμή που διατηρεί στο προσκήνιο το θέμα του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα του επιθετικού και ήδη έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Ντράγκαν Μρτζα, την ίδια στιγμή που διατηρεί στο προσκήνιο το θέμα του Ραφίκ Τζιμπούρ. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν καταθέσει πρόταση στον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, κατά του οποίου έχει καταθέσει ήδη προσφυγή. Ο 30χρονος παίκτης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης από το Βελιγράδι στην Αθήνα, όμως θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, προκειμένου να απαντήσει θετικά στην Ένωση.


Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξακολουθούν να παρακολουθούν την υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τη Νόττινχαμ Φόρεστ και μόνο σε μια τέτοια περίπτωση, θα ασχοληθεί η Ένωση με την περίπτωσή του.


Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του τεχνικού διευθυντή για την ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για το συγκεκριμένο πόστο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέρα από τους Βασίλη Τσιάρτα και Τόνι Σαβέφσκι, οι ιθύνοντες της Ένωσης εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.