Κράτησε Παπαδόπουλο, Κουρδάκη

Η Αναγέννηση Επανομής ανακοίνωσε την απόκτηση των Απόστολου Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Κουρδάκη

Η Αναγέννηση Επανομής ανακοίνωσε την απόκτηση των Απόστολου Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Κουρδάκη, με τους οποίους εκτός απροόπτου ολοκληρώνεται ο κύκλος της καλοκαιρινής ενίσχυσης.
Πρόκειται ουσιαστικά για επιστροφές δυο βασικών στελεχών της περσινής πορείας προς τον τίτλο και την άνοδο. Ο 31χρονος τερματοφύλακας πέρυσι δεν έχασε ούτε. δευτερόλεπτο, ενώ θα συνθέσει την τριάδα στα δοκάρια με Γιάννη Φιρινίδη και Σάββα Ταταρίδη. Ο Παπαδόπουλος παλιότερα έπαιξε ακόμα σε ΠΑΟΚ, Κιλκισιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Αγροτικό Αστέρα και Βέροια.
Όσο για τον Κουρδάκη, ο 23χρονος στόπερ επιστρέφει με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ενώ ακόμα έχει παίξει σε Θερμαϊκό Θέρμης και Πυρσό Γρεβενών.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη αντιμετωπίζει την Τετάρτη σε εκτός έδρας φιλικό τον Αετό Σκύδρας (18:00), ενώ το Σάββατο στις 18:00 στην Καλαμαριά δίνει δυνατό τεστ με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, η Αναγέννηση την Κυριακή στις 17:00, επίσης στην Καλαμαριά, αντιμετωπίζει και τον έτερο συμπολίτη, Άρη, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Σάκη Κανούλα στους κίτρινους.
Στα αγωνιστικά, μοναδικός απών από τις προπονήσεις παραμένει ο άτυχος Παναγιώτης Μπεκιάρης, που θα περάσει την Πέμπτη την πόρτα του χειρουργείου. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.