Πάει για Δεκέμβριο το Ηρόδοτος – ΑΕΚ

Η 14η Δεκεμβρίου μοιάζει ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού του Ηρόδοτου με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η 14η Δεκεμβρίου μοιάζει ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού του Ηρόδοτου με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Το ματς του 6ου ομίλου ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 27/10, αλλά αναβλήθηκε καθώς δεν μπορούσε να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο και το γήπεδο της Ελιάς κρίθηκε ακατάλληλο από τις αστυνομικές αρχές.

Έτσι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ηρόδοτου, Αντώνη Σέκερη, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» όλα δείχνουν ότι το ματς θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου. Τότε θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στον χλοοτάπητα του Παγκρητίου, ενώ ο Εργοτέλης θα αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δηλώσεις του Σέκερη:

«Από την αρχή ξέραμε οτι θα υπήρχε πρόβλημα με την έδρα του ματς γιατί στο Παγκρήτιο υπάρχουν αγώνες και μετά κλείνει για επανασπορά. Έτσι δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποια άλλη κενή ημερομηνία. Δεύτερη έδρα είχαμε ορίσει την Ελιά. Το γήπεδο είναι ακατάλληλο όπως έκρινε η αστυνομία για τέτοιο ματς. Οπότε οδεύουμε προς 14 Δεκεμβριου και εκεί βαδίζουμε.  Προς τα εκεί πάει το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.