Θέλει τελικό ο Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δηλώνει ότι η Χαλ έχει πιθανότητες να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκριθεί απόψε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δηλώνει ότι η Χαλ έχει πιθανότητες να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκριθεί απόψε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «τίγρεις» του Μάρκο Σίλβα, υποδέχονται την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (21.45), έχοντας γνωρίσει την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Νορβηγός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και παλιό μέλος της ακαδημίας της Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε στα αγγλικά ΜΜΕ ότι καταλαβαίνει καλά την σημασία του αγώνα.

«Θα ήταν κάτι πολύ μεγάλο. Το να φτάσουμε στον τελικό θα είναι κάτι τεράστιο και θα δώσει μεγάλη ώθηση σε όλους μας. Είδα το πρώτο παιχνίδι και νομίζω ότι η ήττα με 2-0 ήταν άτυχη. Ίσως το 1-0 να ήταν πιο δίκαιο. Πρέπει να το πιστέψουμε και να τα δώσουμε όλα. Θα ήταν μία καλή αρχή αν πετύχουμε πρώτοι γκολ. Φυσικά, όταν ήμουν στην ακαδημία της Σίτι η Γιουνάιτεντ ήταν πάντα η ομάδα που έπρεπε να κερδίσεις. Όμως σέβομαι κάθε αντίπαλο. Στόχος μας είναι μόνο να φτάσουμε στον τελικό», είπε ο Ελαμπντελαουί, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Σίτι, την εποχή που η έλευση των Σεΐχηδων άλλαξε τα πάντα στον σύλλογο:

«Ήμουν στην Αγγλία μερικά χρόνια και τώρα έχω μεγαλύτερη εμπειρία.  Όταν πρωτοήρθα στην Σίτι δεν έφερναν τόσους παίκτες και ξαφνικά άρχισαν να έρχονται όλα τα μεγάλα ονόματα. Σαν νεαρός έβλεπες ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να πάρεις ευκαιρίες. Πάντα όμως παρακολουθούσα την Σίτι, ήταν  η ομάδα μου.

Στην συνέχεια έπαιξα στην Μπουντεσλίγκα, το Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισα τίτλους με τον Ολυμπιακό και έπαιξα στην Εθνική. Θα έλεγα ότι τότε ήμουν παιδί και τώρα άνδρας. Ένας από τους στόχους μου ήταν πάντα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είχα την ευκαιρία με την Σίτι αλλά τώρα είμαι στην Χαλ. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και ήδη έπαιξα αντίπαλος με την Τσέλσι, μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πάντα έβλεπα την Πρέμιερ Λιγκ και ξέρω ότι έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να πιστέψουμε, μπορούμε να ”γυρίσουμε” την σεζόν».

Για τον Μάρκο Σίλβα, ο Ομάρ τόνισε:

«Ο Σίλβα ενώνει τους παίκτες. Ξέρει τι θέλει και δίνει σημασία στην λεπτομέρεια. Έχοντας δουλέψει μαζί του πέρσι, πίστευα ότι θα ερχόταν η ευκαιρία του στην Πρέμιερ Λιγκ και τώρα είμαστε εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.