Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-1: Λουίς Ντίας και στον τελικό οι “Ρέντς” (videos, highlights)

Στον τελικό η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Λίβερπουλ και Φούλαμ αναμετρήθηκαν στο Κρέιβεν Κότατζ για το δεύτερο σκέλος του ημιτελικού του EFL Cup. Η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει 2-1 υπέρ των «Ρέντς» στο Άνφιλντ. Ο νικητής του ζευγαριού θα προκριθεί στον τελικό και θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, η οποία χθες το βράδυ συνέτριψε την Μίντλεσμπρο με το εμφατικό σκορ 6-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυνατά με τον Νούνιεζ να κάνει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα ξυστά στο τέρμα. Στο 13’ ο Κουανσά πέρασε την μπάλα στον Λουίς Ντίας  και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από λάθος του Λένο για το 0-1. Στο 27’ ο Νούνιεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο, ο Ουρουγουανός επιθετικός ήταν οφσάιντ. Στο 35’ η Φούλαμ βγήκε μπροστά, απειλώντας με τον Γουίλιαν, όμως ο Κέλεχερ είχε την απάντηση. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ «φλέρταρε» με το 0-2, με τον Χάκπο να στέλνει την μπάλα έξω. Στο 53’ υπήρξαν απανωτές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες με τον Αντρέας Περέιρα της Φούλαμ να στένει την μπάλα στο δοκάρι και τον Έλιοτ της Λίβερπουλ να στέλνει την μπάλα στην «αγκαλιά» του Λένο. Στο 63’ ήρθε νέα χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Νούνιεζ να αστοχεί από πολύ πλεονεκτική θέση. Στο 70’ η Λίβερπουλ απείλησε με τον Χράφενμπερχ αλλά το σουτ του κατέληξε εκτός. Έξι λεπτά μετά η Φούλαμ ισοφάρισε με τον Ντιόπ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ασίστ του Ουίλσον, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα για παράταση. Μέχρι τη λήξη του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξαν πολλά πράγματα και ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά. Επόμενος αντίπαλος για την Λίβερπουλ η Τσέλσι στον τελικό του EFL Cup.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.