Νίκη-πρόκριση για τη Σάντερλαντ

Το τελευταίο «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ πήρε η Σάντερλαντ που επικράτησε με 2-1 της Σαουθάμπτον στο «Στάδιο του Φωτός».

Το τελευταίο, αλλά… εξίσου καλό «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ πήρε η Σάντερλαντ που επικράτησε με 2-1 της Σαουθάμπτον στο «Στάδιο του Φωτός». Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τις «μαυρόγατες» να πανηγυρίζουν την πρώτη εντός έδρας νίκη επί των «αγίων» μετά το 1999.

Ο Μπάρντσλεϊ άνοιξε το σκορ στο 59′ και ο Λάρσον στο 86′ «σφράγισε» τη νίκη των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν άμεσα με τον Γιοσίντα στο 88′, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Αντίπαλος της Σάντερλαντ στους «8» θα είναι η Τσέλσι σε νοκ άουτ ματς επίσης εντός έδρας.

Οι άλλες 6 ομάδες που έχουν περάσει στα προημιτελικά του θεσμού είναι οι Λέστερ, Στόουκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.

Σάντερλαντ (Πογιέτ): Μανόνε, Μπράουν, Ο’ Σέι, Μπάρντσλεϊ, Τσελούστκα (70′ Λάρσον), Γκάρντνερ, Τζόνσον, Κι, Κόλμπακ, Τζιακερίνι (90’+2′ Φλέτσερ), Άλτιντορ

Σαουθάμπτον (Ποκετίνο): Κ. Ντέιβις, Γιοσίντα, Χούιφελντ, Φοξ, Σ. Ντέιβις (70′ Λαλάνα), Κορκ, Ραμίρες (79′ Γκάλαχερ), Τσέιμπερς, Ριντ, Ροντρίγκεζ, Λι (57′ Γουόρντ Πράουζ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.