Ο Γιάγια έδωσε το Λιγκ Καπ στη Σίτι

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τελικά 3-1 στο Γουέμπλεϊ τη Σάντερλαντ και κατέκτησε το τρίτο Λιγκ Καπ της ιστορίας της και πρώτο μετά το 1976, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και έδωσε την ασίστ για ένα ακόμα...

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τελικά 3-1 στο Γουέμπλεϊ τη Σάντερλαντ και κατέκτησε το τρίτο Λιγκ Καπ της ιστορίας της και πρώτο μετά το 1976, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και έδωσε την ασίστ για ένα ακόμα… 

Η Σάντερλαντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο μεγάλο τελικό, πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά στον αγώνα. Στο ένατο λεπτό, λοιπόν, ο Ανταμ τζόνσον βγήκε στην κόντρα έβγαλε μπαλιά στον Μπορίνι και αυτός με δεξί σουτ σημείωσε το 0-1. 

Στο δεύτερο μέρος, η Σίτι κατάφερε σε μερικά δευτερόλεπτα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Στο 54′ ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα έβγαλε πάσα στον Γιάγια Τουρέ και αυτός με δεξί σουτ ισοφάρισε 1-1. Το 2-1 έλαβε χώρα στο 55′ με σκόρερ τον Νασρί. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90′ με τη Σίτι να βγαίνει στην αντεπίθεση, τον Γιάγια Τουρέ να σεντράρει και τον Χέσους Νάβας να εκτελεί.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντιλίμον, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντε Μικέλις, Κολάροφ, Γιάγια Τουρέ, Φερναντίνιο, Νασρί, Σίλβα (77′ Χάβι Γκαρσία), Αγουέρο (58′ Χέσους Νάβας), Τζέκο (88′ Νεγρέδο). 

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Αλόνσο, Μπράουν, Ο’ Σι, Κάτερμολ (77′ Τζιακερίνι), Τζόνσον (60′ Γκάρντνερ), Λάρσον (60′ Φλέτσερ), Μπορίνι, Κι, Κόλμπακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.