ΠΑΟΚ – Ασντόντ 4-1: “Ξεμούδιασμα” με γκολ και θέαμα (hls)

Εξαιρετικό πρόσωπο παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της χειμερινής προετοιμασίας του, καθώς επικράτησε 4-1 της Ασντόντ στην Κύπρο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε να μην έχει χάσει καθόλου τον αγωνιστικό ρυθμό της και σημείωσε τέσσερα πολύ όμορφα γκολ, όλα προϊόν εξαιρετικών συνεργασιών, με τον Ρουμάνο προπονητή να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε πολύ ορεξάτος από το ξεκίνημα του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση 10 λεπτών. Ο Ρικάρντο με μπαλιά ακριβείας βρήκε κάθετα τον Σοάρες και εκείνος με υπέροχο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον «Δικέφαλο», όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι, κυκλοφορούσαν πολύ καλά τη μπάλα και δημιούργησαν δύο καλές στιγμές με Σάστρε (19’) και Μούργκ (26’). Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε στο 27’. Ο Ρικάρντο και πάλι βρήκε με πολύ ωραία μπαλιά τον Μουργκ, εκείνος γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Μπίσεσβαρ έγραψε το 2-0.

Η αντίδραση της Ασντόντ ήταν άμεση, αφού στην αμέσως επόμενη φάση τιμώρησε την αμυντική αδράνεια του ΠΑΟΚ και με σουτ του Μπριόν στην κίνηση, μείωσε σε 2-1.

Παρόλα αυτά, ο «Δικέφαλος» δεν πτοήθηκε και στο 34’ έφτασε σε ένα ακόμη γκολ με τον Μπράντον Τόμας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα, ο Ράφα Σοάρες σέντραρε συρτά και ο Ισπανός επιθετικός με προβολή, έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές και ο ΠΑΟΚ όπως ήταν αναμενόμενο έχασε για λίγο τον ρυθμό του. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη επίσκεψη στα καρέ της Ασντόντ ήρθε στο 72’, χωρίς ωστόσο κάτι το αξιοσημείωτο.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ βρήκε και τέταρτο γκολ στο 79ο λεπτό με τον Κωνσταντέλια. Ο Καντουρί έπαιξε γρήγορα με τον νεαρό επιθετικό και εκείνος με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 4-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος, παρότι ο «Δικέφαλος» είχε κι άλλες ευκαιρίες να το διευρύνει.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (Ζίβκοβιτς 46′), Σάστρε (Βιεϊρίνια 63′), Κάργας (Κουλιεράκης 63′), Νάσμπεργκ (Μιχαηλίδης 63′), Ράφα Σοάρες (Σελιμάι 63′), Φιλίπε Σοάρες (Κουλιάτα 63′), Ντόουγκλας (Σβαμπ 46′), Μουργκ (Ελ Καντουρί 46′), Μπίσεσβαρ (Γ.Κωνσταντέλιας 64′), Αντρέ Ρικάρντο (Νάρεϊ 63′), Μπράντον Τόμας (Ολιβέιρα 46΄)

Ασντόντ: Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Ρόι Λέβι, Ζάμπαγκ, Χάρους, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.